Свързани новини

01.07.2020 14:18

Караянчева сезира РЗИ: Шопов и Паунов не носят маски в пленарната зала

Видян 1339 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на парламента Цвета Караянчева сезира РЗИ, тъй като Павел Шопов и Александър Паунов не носят маски в пленарната зала, предаде Фокус.

За липсата на маски на двамата депутати алармира народният представител Славчо Атанасов от "Обединени патриоти". Той заяви в процедура, че двама депутати не си носят маските. "Да не мислите, че на нас ни е приятно да носим маски. Тук се нарушава заповедта на министъра на здравеопазването", обърна се Славчо Атанасов към председателя на Народното събрание.

След процедурата председателят на парламента Цвета Караянчева помоли Александър Паунов и Павел Шопов да си сложат маската.

Зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски също взе процедура по начина на водене. "Разбира се, че всички трябва да бъдем с маски, но не считам, че е редно всяка сутрин някой да излиза от тази трибуна и да преброява колегите без маски", каза Свиленски и посочи, че за тази работа си има РЗИ.

Председателят на парламента Цвета Караянчева отговори на Свиленски, че освен важността на работата на народните представители, е важно и тяхното здраве и на хората, с които те се срещат по избирателните райони. "Г-н Паунов, г-н Шопов, сложете си с маски- Сезирам РЗИ за това, че те са в залата без да са с маски", каза още Караянчева. В заключение Цвета Караянчева похвали Валери Жаблянов, който носи маска.

От своя страна Александър Паунов обяви, че ако РЗИ го глоби, ще го обжалва в съда.От своя страна Цвета Караянчева подчерта, че както всички българи се съобразяват със законите, така и народните представители трябва да се съобразяват със законите, които правят.


Снимка: БГНЕС


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес може да усетите потребност за размисъл върху вашите дългосрочни цели

Днес може да усетите потребност за размисъл върху