Свързани новини

01.07.2020 12:57

Сами сте виновни, че ви лъжат на морето: Ангелкова

Видян 8399 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   „Българите, които посещават морските плажове, и надплащат нереални цени на услуги и стоки, са си виновни сами, тъй като не гледат табелките на концесионерите, както и менютата в заведенията за бързо хранене”, отсече Министерството на туризма. Отваряме скоба, за да посочим, че същото ведомство под вещото ръководство на Николина Ангелкова раздаде плажните концесии, а именно на тяхна територия е проблемът, вече не за 2, а за 20 години на ВИС и СИК. Всъщност де факто ги държат трима босове, известни с борческите си псевдоними 3 М, като не броим бизнесмена, финансирал прословутата къща в Барселона и оженил се скорострелно за нейната обитателка, на която може да бъде дядо, след разкритията на испанската преса. Той държи ивицата в Приморско.
 

Семейството, платило 64 лева за ползване на четири шезлонга и два чадъра на южния плаж в Слънчев бряг, е жертва на "техническа грешка", добавя Министерството на туризма. Това става ясно след незабавна проверка на ведомството.
При нея станало ясно, че на плажа са поставени табелки за цените на плажните принадлежности, които са по четири лева за чадър и шезлонг, не над 10, както са били принудени да платят туристите, а в резултат на злоупотребите, ведомството е направило специална секция на сайта си, в която е публикувало цените на всички плажни принадлежности по всички платени плажове у нас.
Само напомняме, че Николина Ангелкова, не друг, изрече крилата фраза, че по морето този сезон чадърите ще бъдат на „нулеви и още по-символични цени”. Срещу което концесионерите реално получават компенсации за милиони от държавата, т.е. от нашия джоб на данъкоплатци. Пак по волята на Ангелкова. Публична тайна е, че цялата политика на министерството се определя от един от едрите концесионери. То даже не си и прави труда да го отрича.
Преди дни стана ясно, че български туристи са платили по шест лева за сядане на барбарон в заведението Клуб 35 на плаж Нестинарка в Царево, иначе останалите маси и столове били безплатни.
А цените в заведението – видно от касовия бон – са били впечатляващи – литър българска минерална вода струва 5 лева, проста порция пържени тиквички – 10 лева порцията и т.н..
Гражданите са виновни, когато не правят разлика между търговските площи на плажовете, и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 03.07.2020 09:02

    махнете тая гросна и некадърна лъжкиня,никой не й вярва....

  • 003 Anonimen 02.07.2020 14:01

    До кога ще я захлебват тази неграмотна и цинична калинка?!

  • 002 Anonimen 01.07.2020 16:14

    12 години прескачам лайноморието. Тогава отровиха децата ми с развалена пица, похарчих всички пари да плащам на доктори. Осъдих заведението и нищо. платиха само разходите по делото. Гърция е нещо прекрасно. Само там ходя. И дори да ми плащат в бг не бих отишъл. Мръсотия и кожодерство!

  • 001 Anonimen 01.07.2020 14:55

    Какво, всъщност, МОЖЕ да прави МТ? Може би е добре да знаем конкретно има ли някакви правомощия, все пак? Или това са само възможностите министърката да ръси глупости без ограничения? Тъпи, мързеливи, че и безотговорни!

RSS

Най-нови

Путин

За Русия няма "враждебни нации", а само "враждебни елити": Путин

Русия няма намерение да отменя културата ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на