Свързани новини

30.06.2020 10:06

Симеонов за снимките с Борисов: Жена е, другото би било обидно!

Видян 1373 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Валери Симеонов смята, че авторът на снимките с Бойко Борисов е жена, защото другото би било изключително обидно. "Трябва да се установява дали има монтаж на тези снимки или не", каза председателят на НФСБ в предаването "Здравей, България" по Нова телевизия, пише "Епицентър". Симеонов коментира конфликта между президента и премиера. „Предпочитам да не вземам страна. Нека да не забравяме, че се наслагват три основни факта. Министър-председателят реагира сдържано и избягва да коментира действията на Радев. Президентът от своя страна има непрекъснат стремеж за цитиране на непотвърдени доказателства и отправяне на упреци”, заключи Симеонов.


„Събота и неделя плажовете по Южното Черноморие бяха пълни. Созопол, Приморско „се пукаха по шевоте". За съжаление, в „Слънчев бряг" все още чакат туристи. Разбира се, трябва и през седмицата да има хора", коментира в предаването Валери Симеонов. Според него това е добра новина за туризма.


По повод увеличения брой заразени с коронавирус Валери Симеонов, посочи, че днес са направени 4500 проби. "Никога не са правени толкова. Освен това имаме огнище  в Смолян. Това променя общата статистика. Резултатите не са много по-различни от вчера. Мерките бяха бързо разхлабени. В МС има нечистоплътно надпреварване за освобождаване на мерките. Не се вслушват в Щаба. Тези 5 души изнесоха цялата тежест на епидемията. Неоснователно ги обвинихме. Щабът спаси държавата. Отварянето на баровете и дискотеките също беше грешка. Кой брои дали те са пълни на 50 процента? Това е имитация, лицемерие. Нямаме едно от най-важните условия, които постави Щабът – „к”-то (контрола) го нямаме", поясни той.


В бензиностанциите, магазините масово не носят маски, поясни Симеонов.


Според него хората трябва да бъдат плашени, защото иначе не спазват правилата. „Бих препоръчах на министър Ананиев да допълни в заповедта да се налага глоба от 300 лв. на всеки, който обслужва клиенти без маска”, каза още председателят на НФСБ.


По думите му чрез приетите мерки за туризма тотално е променена обстановката по Черноморието. „Става въпрос за премахването на таксите за шезлонг и чадър, за ваучерите”, поясни той.


Мярката 60/40 не проработи, категоричен е Симеонов. „Когато ти е затворен ресторантът, няма откъде да вземеш 40 процента да платиш заплата и осигуровки на служителите", поясни председателят на НФСБ.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци