Свързани новини

29.06.2020 11:36

Деца от дом край София насилвани от педофили

Видян 1215 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Две момчета на 10 и 11 години и едно момиче на 8 години са споделили с приемните си родители за ужасяващото сексуално насилие, на което са били подложени, докато са били в дома за изоставени деца в България. Според думите им, някои от децата от дома – на 12-13-годишна възраст, всяка вечер са влизали в стаите на по-малките, дори и на 3-годишните и са ги биели и изнасилвали, докато възпитателките в дома са знаели за това, но не са се намесили.


Освен това децата от дома са станали жертва и на възрастни педофили, които през почивните дни са ги водели в хотел, на дискотека и са ги заставяли да проституират, като са правели снимки и видеозаписи на насилието. Децата са били принуждавани с бой и заплашвани с пистолет, били са им слагани и белезници.


Според италианските психолози свидетелствата на трите осиновени български деца изглеждат напълно достоверни. По думите им за шестте години, прекарани в дома, около 100 деца като тях са станали жертва на педофили. При осиновяването им директорката на дома ги е заплашила, че ако разкажат какво се е случвало, ще бъдат върнати отново в България.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп