Свързани новини

29.06.2020 10:36

Бетонираха плажа Робинзон

Видян 3052 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Плажът "Робинзон" пред хотелския комплекс "Падарайз бийч" е бетониран. Затова алармираха летовници пред изданието "Скандал". Снимките на плажната ивица са на Ева Петкова.


Хотелът е собственост на Венелин Ташев, който го е закупил преди няколко години от Дарина Павлова. Комплексът е изцяло обновен и превърнат в категория от пет звезди. "Парадайс бийч" е един от морските имоти на бившата "Мултигруп" край морето и гордост на убития Илия Павлов.


Всъщност луксозният комплекс е открит само година преди разстрела на шефа на "Мултигруп" през 2003 г. Тогава бляскаво парти ознаменува откриването на "Парадайз бийч", на което небрежно облечен в хавайска риза и с пура в ръка се появява и самият Павлов. След смъртта му комплексът остава в активите на холдинга, но постепенно губи блясъка си


Предприемачът Венелин Ташев е собственик на още два хотела. Това са комплексите "Мариета Палас", който се намира в центъра на Несебър, както и "Котва" на входа на "Слънчев бряг". Хотелиерът държи и ресторант на входа на новия град в Несебър. Той е общински съветник в Несебър.


Венелин Ташев живее втори живот. След като през 1997 г. беше прострелян, той прекара доста време в реанимация, но лекарите го спасиха. Покушението остана неразкрито. То беше щрих от войната за преразпределяне на зоните на влияние в най-големия туристически обект у нас, а именно курорта "Слънчев бряг".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 30.06.2020 08:58

    Такива "хотелиери" отблъскват и българските и чуждестранните туристи. Алчните хиени не разбраха, че хората по цял свят искат природа.

  • 001 Коце Пуси Маца 29.06.2020 21:09

    Е сега ще се затърчИм да му посетИм хотелите ! Само ме изчЕкайте малко да си вържЕм връзките на обуФките.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а