Свързани новини

29.06.2020 10:36

Бетонираха плажа Робинзон

Видян 3248 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Плажът "Робинзон" пред хотелския комплекс "Падарайз бийч" е бетониран. Затова алармираха летовници пред изданието "Скандал". Снимките на плажната ивица са на Ева Петкова.


Хотелът е собственост на Венелин Ташев, който го е закупил преди няколко години от Дарина Павлова. Комплексът е изцяло обновен и превърнат в категория от пет звезди. "Парадайс бийч" е един от морските имоти на бившата "Мултигруп" край морето и гордост на убития Илия Павлов.


Всъщност луксозният комплекс е открит само година преди разстрела на шефа на "Мултигруп" през 2003 г. Тогава бляскаво парти ознаменува откриването на "Парадайз бийч", на което небрежно облечен в хавайска риза и с пура в ръка се появява и самият Павлов. След смъртта му комплексът остава в активите на холдинга, но постепенно губи блясъка си


Предприемачът Венелин Ташев е собственик на още два хотела. Това са комплексите "Мариета Палас", който се намира в центъра на Несебър, както и "Котва" на входа на "Слънчев бряг". Хотелиерът държи и ресторант на входа на новия град в Несебър. Той е общински съветник в Несебър.


Венелин Ташев живее втори живот. След като през 1997 г. беше прострелян, той прекара доста време в реанимация, но лекарите го спасиха. Покушението остана неразкрито. То беше щрих от войната за преразпределяне на зоните на влияние в най-големия туристически обект у нас, а именно курорта "Слънчев бряг".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 30.06.2020 08:58

    Такива "хотелиери" отблъскват и българските и чуждестранните туристи. Алчните хиени не разбраха, че хората по цял свят искат природа.

  • 001 Коце Пуси Маца 29.06.2020 21:09

    Е сега ще се затърчИм да му посетИм хотелите ! Само ме изчЕкайте малко да си вържЕм връзките на обуФките.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Ден за земни и практични дейности

Ден за земни и практични дейности. Ще действате със