Свързани новини

27.06.2020 17:06

Премиерът си призна за истинността на записите: Цветанов

Видян 4985 пъти | Коментари 10
Гласували 1 рейтинг: 2.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Думите, които премиерът каза на пресконференцията, когато целуна Караянчева, за мен са признание, че записът е истински ”, заяви пред bTV бившият зам.-шеф на ГЕРБ Цветан Цветанов. "Борисов трябваше да се извини публично на българския парламент и на Цвета Караянчева за думите, които се чуват от записа”, подчерта той.


„Ще направя политически проект на съвсем нова основа. През септември ще бъде проведен Инициативният комитет. В момента търсим името на партията. Ще премахна грешките, които допуснах с ГЕРБ от неопитност", обяви още Цветанов.  Той подчерта, че структурата ще участва на парламентарните избори догодина. Цветанов обясни, че е решил да прави нова партия, защото получил огромна подкрепа след напускането на ГЕРБ.


"В момента има непоследователност и хаос в управлението”, посочи бившият втори  в ГЕРБ. Според него това си личало от законопроектите за създаване на паралелно НСО. Президентът Румен Радев наложи вето на тези промени в Закона за МВР, но те бяха отхвърлени. „Води се междуличностна политика. Днес е много по-трудно да отидеш и да убеждаваш за ГЕРБ", допълни той.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 009 ЕВРОмутрьовщината 28.06.2020 17:10

    Поредна рекетьорска драма с политически привкус в Narod.bg! Източник от вътрешната опозиция в ГЕРБ намекна пред наш репортер, че освен всичко друто, Бойко Борисов трябва да бъде разследван и дали е искал и прибрал 9 000 000 евро от бившия шеф на ВМА ген. Стоян Тонев, за да остави без последствия скандални разкрития за негови банкови авоари в Швейцария. Бившият председател на здравната комисия в парламента от квотата на ГЕРБ и дългогодишен шеф на Военномедицинска академия, който почина в средата на май 2017-а, бе уличен, че къта около €10 милиона в клон на британската банка HSBC в Женева. Според неназовани източници сметката била разкрита около 2010 г., показа проверката на Narod.bg. Името на Стоян Тонев протече в списъка на 74-мата българи, които са се възползвали от услугата „Частно банкиране“ на офиса на британската банка HSBC в Женева. В средата на февруари 2015-а властите в Швейцария започнаха разследване за пране на пари срещу финансовата институция.

  • 008 Anonimen 28.06.2020 12:57

    Не мога да определя кой ми е по противен този или ББ. Няма как толкова години да си участвал активно в разсипията на страната,да си бил дясната ръка на едно корумпирано и престъпно управление и сега да излизаш с нов проект...Представям си какъв може да е той!

  • 007 Anonimen 28.06.2020 12:52

    Начечете партията "Възход за Америка, мизерия за България" най-ще ви ходи. Всички знаем ти на кой слугуваш и за кого работиш, но със сигурност не за България!

  • 006 до1 28.06.2020 12:44

    Ами този звяр цъфтан апартаменто е уруда на БКПдс! Театрото дето го разиграват с раздялата не хваща декиш. КОЛКО ЧОВЕШКИ СЪДБИ ЗАТРИ ТОЗИ АЛЧЕН ЗЛОДЕЙ.

  • 005 Anonimen 28.06.2020 12:08

    ПРЕДАТЕЛ!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

дева