Свързани новини

26.06.2020 17:48

Директорът на ГДБОП хвърли оставка

Видян 2519 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Директорът на ГДБОП главен комисар Ивайло Спиридонов е депозирал оставката си.


Заедно с него оставка е подал и заместник главният секретар на МВР Георги Арабаджиев, предаде БНР.


По-рано днес бе съобщено, че началникът на отдела за борба с наркотрафика в Главната дирекция за борба с организираната престъпност комисар Цветан Панков е бил задържан с подкуп и е заподозрян за оказване на „чадър“ над престъпни групи, които се занимават с наркотрафик в България и в чужбина.


Заедно с Цветан Панков са задържани още един служител на ГДБОП и още един служител на МВР.


Най-вероятно именно тези действия са провокирали Спиридонов да подаде оставка.


Главен комисар Спиридонов е един от най-старите служители в системата на МВР, които в момента заемат ръководен пост. Преди години той бе директор на отдел „Убийства“ в Столичната дирекция на вътрешните работи, а след това за кратко бе и.д. директор на СДВР. След това бе в ГД „Национална полиция“, а после беше назначен на поста директор на ГДБОП.


Оставките на Спиридонов и Арабаджиев са били поискани от премиера Бойко Борисов на среща с вътрешния министър Младен Маринов.


„Поздравявам Ви МВР и прокуратурата за тази операция, защото ние винаги сме казвали, че трябва нашата къщичка да е чиста. Така че приемаш оставките, предлагаш ново ръководство и продължавате напред“, заявил Борисов на срещата с Маринов, съобщи правителствената пресслужба.


Според министър-председателя трябва да се действа безкомпромисно към всички.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Д-р Йозеф Менгеле 26.06.2020 19:52

    Аз това не го разбирам, помагат на престъпни групи, не даром разбира се, а после си дават оставката и вече всичко е наред? А съд? Затвор? Изземане на имущество, придобито по незаконен начин? Как така една оставка решава всичко?!! И при циганите е така. Като те хванат да крадеш те бият, не защото крадеш, а защото си се оставил да те хванат !!!

  • 003 До боклуците от безвремието в Булгаристан 26.06.2020 19:49

    Аз това не го разбирам, помагат на престъпни групи, не даром разбира се, а после си дават оставката и вече всичко е наред? А съд? Затвор? Изземане на имущество, придобито по незаконен начин? Как така една оставка решава всичко?!! И при циганите е така. Като те хванат да крадеш те бият, не защото крадеш, а защото си се оставил да те хванат !!!

  • 002 USA грейт агейн 26.06.2020 19:48

    Най-вероятно се е случило следното: Най-големите трафиканти на дрога са базирани в САЩ, там е най големия пазар на наркотици. Тези трафиканти работят в комбина със служителите на американските служби занимаващи се с наркотици. Явно на територията на Булгаристан има някакви търговци на наркотици, или част от по голяма международна верига, които работят извън контрола на мощните американски групировки за търговия на наркотици. Американците са дали сигнал на службите, че има някакви самостоятелни играчи в кочината ни и са казали да се ликвидира тази конкуренция !!! Мириканските служби са дали команда на Българската Каскетура да ликвидира конкуренцията на техните хора. Затова са и ударени тези шефове на ГДБОБ, явно те са прикривали местните трафиканти, които са работели независимо от големите американски търговци на дрога !!! И Буда пак е спасителят на месното туземно население в кочината Булгаристан !!! Слава Герберистану, героям слава !!!

  • 001 Anonimen 26.06.2020 19:00

    Лицето Иван Евтимов Гешев: „Гешев е чист като чаршаф на свещеник”: https://ibb.co/GRyLxBN

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

телец