Свързани новини

26.06.2020 17:00

НОЩ и министър срещнаха първите туристи с ръченица и дарове

Видян 1858 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Голямо посрещане устрои България на първите туристи по Южното Черноморие . Днес по обед кацна самолет със 186 пътници от Амстердам, като първата видяна от тях забележителност на българска земя бяха тържествените физиономии на министъра на туризма Николина Ангелова и кмета Димитър Николов. Гостите, след които холандци и скандинавци, получиха подаръци, а момичета в носии им поиграха танци. Това е и първата церемония по посрещане на гости за лято 2020, макар на север от няколко седмици да има туристи, пише Сега. Приготовленията започнаха още вчера, след като из региона се поразходиха и членовете на Националния оперативен щаб (НОЩ) Тодор Кантарджиев и Ангел Кунчев. Те увериха, че коронавирусът е кът по южните ни брегове, а Кунчев има и за днес планирани мероприятия.


Според бургаския сайт" Флагман" Ангелкова и Николов са посрещнали гостите още на пистата. Танците се извили, докато туристите все още слизат по самолетната стълба. После били качени в чисто нови автобуси. Самото летище било лъснато като за изключително събитие. Питка, сол и младежи в носии имало и в самия Слънчев бряг, а тържество за слисаните гости готви и община Несебър.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 26.06.2020 17:51

    Да ги бяха напрегръщали и нацелували! Но затова е нужен и Баце, а него го няма…. В Бургас се краде умерено, около половината. Разликата тук е, че там се изсипват най-много пари на глава добитък и затова могат да си позволят да крадат "умерено" и пак да са първенци !!!

  • 001 Anonimen 26.06.2020 17:50

    Падне ли баща му Буда от власт, край с най-добрият град за живеене, край с пълноводната безконтролна бюджетна река от пари в посока Бургас. На наглото Мите няма да му стигнат и два живота да излежи всичките злоупотреби. Бургас е витрината на ГЕРБ по отношение на източване, наглост и беззаконие !!!А до тогава нека звучи: Слава Герберистану !!! Героям слава !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева