Свързани новини

24.06.2020 16:33

Сън до "Глок" и пачки кеш: вихър от въпроси около снимки от спалнята на премиера на България: Индипендънт

Видян 5369 пъти | Коментари 2
Гласували 4 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Той е министър-председател на България, нация от 7 милиона, която е член на Европейския съюз и партньор в НАТО. Какво казват снимки на Бойко Борисов, който лежи в леглото си до 9-милиметров пистолет „Глок“ и чекмедже, пълно с банкноти от 500 евро и златни кюлчета в интернет?


Фотосите бяха разпространени до новинарските медии анонимно, публикувани онлайн миналата седмица и потвърдени като истински от експерти за два разследващи сайта. Те разтърсиха балканската нация и повдигнаха множество въпроси за г-н Борисов и враговете му.


Остават въпроси защо на тях се появява г-н Борисов, десен политически лидер, който е съюзник на германската канцлерка Ангела Меркел, показан като гангстер от филми, който държи огнестрелно оръжие, пари и злато до леглото си, докато спи.


Един от разследващите сайтове, в който са анализирани снимките, стигна до заключението, че част от тях са направени между 2017 и 2019 г. (Авторът най-вероятно има предвид съвместната публикация на Биволъ и E-VESTNIK.BG, в която е изложен подробен анализ на фотографиите, бел.ред.).


По-големият въпрос е кой е направил снимките и защо са били разпространени?


Г-н Борисов ги осъди гневно и изглежда, че потвърждава тяхната автентичност.


“Целта е да ни смажат психически, а и физически”, каза г-н Борисов на пресконференция, преди да се пошегува: “Поне не ме снимаха с малко момче в леглото”, започва пространен репортаж на британския Индипендънт за последните скандали у нас.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 25.06.2020 18:42

    Няма начин Баце да не е извънземен, това нормален човек не би го издържал

  • 001 Anonimen 24.06.2020 19:02

    Мишобиросаният бивш шеф на Военномедицинска академия генерал Стоян Тонев https://narod.bg/2020/06/23/%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d0%bb%d1%83%d1%85-%d0%b2-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b8%d1%87%d0%b5%d1%81%d0%ba%d0%b8%d1%8f-%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%82-%d0%b1%d0%b1/ Покрай разкритията на испанските медии сред герберите плъзнала мълвата, че освен наследник от сексапилната санданчанка Борислава, Бойко Борисов е баща на още три деца от негови бивши любовници. А за нашия премиер не е като да не се говори, че не е фен на жените. Оказа се, че цялата конспирация е била осъществена с помощта на бившия шеф на Военномедицинска академия генерал Стоян Тонев, който почина в средата на май 2017-а. Именно Тонев, който бе национален консултант по дерматология и венерология и управляваше ВМА в периода 2002-2013 г., уреждал деликатните проблеми на палавия Бойко, с когото ги свързвало приятелство още от първите години на т.нар. демократичен преход, когато Борисов беше редови войник в структурата на силовата групировка СИК. „Генералът, като началник на ВМА, поддържаше контакти с шефовете на най-големите и авторитетни болници в Европа. Именно чрез тях Стоян Тонев издействал бременните любовници на Борисов да раждат без много шум. След палавникът им купувал къщи и някакъв бизнес, с който да осигурят добър живот на наследниците му, точно както направи и с Борислава Йовчева”, отсече депутатът пред Narod.bg. С необичайните услуги, извършени с дълбока конфиденциалност, се обяснява и дългата му кариера начело на ВМА – от 2002 до 2013. „Бойко помогна за неговото назначаване начело на Военномедицинска академия. Борисов стана главен секретар на МВР през 2001 г. и влезе под кожата на премиера Симеон Сакскобургготски, който предложи Стоян Тонев за шеф на ВМА на президента Петър Стоянов. Така стана работата”, върна лентата народният избраник пред Narod.bg.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

везни