Свързани новини

24.06.2020 16:33

Сън до "Глок" и пачки кеш: вихър от въпроси около снимки от спалнята на премиера на България: Индипендънт

Видян 5366 пъти | Коментари 2
Гласували 4 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Той е министър-председател на България, нация от 7 милиона, която е член на Европейския съюз и партньор в НАТО. Какво казват снимки на Бойко Борисов, който лежи в леглото си до 9-милиметров пистолет „Глок“ и чекмедже, пълно с банкноти от 500 евро и златни кюлчета в интернет?


Фотосите бяха разпространени до новинарските медии анонимно, публикувани онлайн миналата седмица и потвърдени като истински от експерти за два разследващи сайта. Те разтърсиха балканската нация и повдигнаха множество въпроси за г-н Борисов и враговете му.


Остават въпроси защо на тях се появява г-н Борисов, десен политически лидер, който е съюзник на германската канцлерка Ангела Меркел, показан като гангстер от филми, който държи огнестрелно оръжие, пари и злато до леглото си, докато спи.


Един от разследващите сайтове, в който са анализирани снимките, стигна до заключението, че част от тях са направени между 2017 и 2019 г. (Авторът най-вероятно има предвид съвместната публикация на Биволъ и E-VESTNIK.BG, в която е изложен подробен анализ на фотографиите, бел.ред.).


По-големият въпрос е кой е направил снимките и защо са били разпространени?


Г-н Борисов ги осъди гневно и изглежда, че потвърждава тяхната автентичност.


“Целта е да ни смажат психически, а и физически”, каза г-н Борисов на пресконференция, преди да се пошегува: “Поне не ме снимаха с малко момче в леглото”, започва пространен репортаж на британския Индипендънт за последните скандали у нас.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 25.06.2020 18:42

    Няма начин Баце да не е извънземен, това нормален човек не би го издържал

  • 001 Anonimen 24.06.2020 19:02

    Мишобиросаният бивш шеф на Военномедицинска академия генерал Стоян Тонев https://narod.bg/2020/06/23/%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d0%bb%d1%83%d1%85-%d0%b2-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b8%d1%87%d0%b5%d1%81%d0%ba%d0%b8%d1%8f-%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%82-%d0%b1%d0%b1/ Покрай разкритията на испанските медии сред герберите плъзнала мълвата, че освен наследник от сексапилната санданчанка Борислава, Бойко Борисов е баща на още три деца от негови бивши любовници. А за нашия премиер не е като да не се говори, че не е фен на жените. Оказа се, че цялата конспирация е била осъществена с помощта на бившия шеф на Военномедицинска академия генерал Стоян Тонев, който почина в средата на май 2017-а. Именно Тонев, който бе национален консултант по дерматология и венерология и управляваше ВМА в периода 2002-2013 г., уреждал деликатните проблеми на палавия Бойко, с когото ги свързвало приятелство още от първите години на т.нар. демократичен преход, когато Борисов беше редови войник в структурата на силовата групировка СИК. „Генералът, като началник на ВМА, поддържаше контакти с шефовете на най-големите и авторитетни болници в Европа. Именно чрез тях Стоян Тонев издействал бременните любовници на Борисов да раждат без много шум. След палавникът им купувал къщи и някакъв бизнес, с който да осигурят добър живот на наследниците му, точно както направи и с Борислава Йовчева”, отсече депутатът пред Narod.bg. С необичайните услуги, извършени с дълбока конфиденциалност, се обяснява и дългата му кариера начело на ВМА – от 2002 до 2013. „Бойко помогна за неговото назначаване начело на Военномедицинска академия. Борисов стана главен секретар на МВР през 2001 г. и влезе под кожата на премиера Симеон Сакскобургготски, който предложи Стоян Тонев за шеф на ВМА на президента Петър Стоянов. Така стана работата”, върна лентата народният избраник пред Narod.bg.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“