Свързани новини

24.06.2020 15:40

Куши обяви тв водещ за богохулник за критики към БПЦ и Борисов

Видян 2313 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Дългогодишният водещ на предаването на Вяра и общество Горан Благоев вероятно повече няма да е негово лице, стана стана ясно от думи на шефана БНТ Емил Кошлуков на среща със СЕМ във връзка със ситуацията около предаването.  Причината са "критики към висши представители на БПЦ, към изпълнителната власт и лично към премиера Бойко Борисов" и заради въпроси, свързани с финансирането на БПЦ от страна на държавата, повдигнати от Благоев".


Шефът на телевизията го обвини, че подбирал тенденциозно темите и гостите си и заяви, че в него се дава трибуна на хора, които са в конфликт с БПЦ, водят дела с нейни представители, а също и на хора, които нямат нищо общо с православието. Според Кошлуков Благоев нарушавал лиценза на рубриката, тъй като Вяра и общество не било публицистично, а образователно предаване. А в същото време в него се чували тези, че изпълнителната власт и премиерът Борисов си "купуват" църквата с допълнителните средства, които се отпускат за капиталови разходи. Напомняме, че държавата и църквата са отделни по Конституция, а БПЦ е собственик №1 на недвижимости у нас.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Раб 03.07.2020 11:57

    Икуменистите ,волно или неволно са членове на икуменическата ССЦ ,която всъщност е "църквата" на сатаната-антихриста. Обичам те Горан Благоев,но не и демонът който е в теб (или до теб?)! „Блажен е оня човек, който не отива в събранието на нечестивци.”Псалом 1:1

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да откриете, че простите решения са най-ефективни

Днес може да откриете, че простите решения са