Свързани новини

24.06.2020 09:26

Още 50 напуснаха ГЕРБ

Видян 2092 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нови 50 активисти напуснаха общинска структура на ГЕРБ във Видин, съобщи регионалният сайт Конкурент. Припомняме, че преди месец  48 членове на местната  организация хвърлиха партийните си книжки.


Сред новите напускащи кораба са бившият кмет два мандата от ГЕРБ на втората по големина община във Видинска област Димово - Лозан Лозанов, членове на партията, както и активисти от община Ново село.


Сред предишните напуснали бяха бившият кмет на Видин инж. Огнян Ценков и бившия областен  управител Албена Георгиева. Причината да го направят е несъгласие с политиката на областното ръководство и на областния координатор Владимир Тошев. За да потулят скандала в местраната структура ударно приеха 230 нови членове, сред които и 85 годишна жена. Инж. Ценков вече обяви, че би участвал в политически проект на Цветан Цветанов. На свой ред бившия втори в ГЕРБ обяви преди седмица, че напуска партията на Бойко Борисов заради несъгласие с управлението на страната.


Мотивите на новите напускащи ГЕРБ са сходни с тези на колегите им, които се разделиха с партията преди месец - проблеми с Тошев, както и уволнение на партийни членове от общинските администрации.


„ГЕРБ-Видин минава към бъдещата партия на Цветанов след напускането на актива”, заяви преди месец журналистът и основател на групата София без блокади Владо Танев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

дева