Свързани новини

23.06.2020 12:13

Борисов: Последователите на йога ще преодоляват по-лесно вируса

Видян 1197 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Фейсбук" страницата на индийското посолство в София публикува клип-обръщение, с който премиерът Бойко Борисов честити VI Международен ден на йогата и изразява увереност, че чрез йогата последователите ѝ ще се преборят по-лесно с коронавируса.


 


Първо да поздравя моя колега, министър-председателя на Индия - Нарендра Моди, за милото писмо и разбира се с удоволствие ще подкрепя и ще поздравя и него, и всички, които практикуват йога - в Индия, в България, в света - с 6-ия международен ден на йогата.


Заради коронавируса, България има, знаете, много последователи на йога, направихме максимално бързо да създадеме възможност да отвориме местата, където се практикува йога. Убеден съм, че многото последователи и в България, и в света, по този начин ще преодоляват по-лесно този страховит вирус, който толкова много човешки животи отне. Сигурен съм, че ще продължат хората да се занимават, защото здравият дух живее в здраво тяло. Йога практиките винаги са давали подобни резултати."


Затова, честит международен ден на йогата. Уважаеми колега Моди, изпращам с този запис и огромните си почитания към вас и индийския народ."


Самият индийски премиер днес насърчи сънародниците си да практикуват йога, за да подсилят имунната си система.


"Йогата укрепва имунната система на тялото - заяви Моди. - Йогата пранаяма, т.е. дихателните упражнения, подсилва респираторната ни система. Тя е по-уместна в сегашните времена, тъй като именно дихателната система на тялото е най-неблагоприятно засегната от COVID-19. Много заразени с коронавирус по света извличат полза от йогата. Силата на йога им помага да победят това заболяване".


 


Източник: "Сега"



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

водолей