Свързани новини

22.06.2020 16:56

Пускам и документи, освен записите, за корумпирането на Байдън от Киев: спонсор на Зеленский

Видян 4216 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Един от спонсорите на кампанията на украинския президент Зеленский обяви, че през септември ще пусне не само още записи, но и финансови и други документи, които доказват как бившият държавен глава Порошенко е корумпирал кандидата за Белия дом Джо Байдън. Самият Александър Онищенко е притежателят на книжата. 3 дни преди да ги предаде на личния адвокат на президента Тръмп Руди Джулиани бизнесменът изненадващо бе арестуван в Германия с очевидната цел да бъде предотвратено разкриването на истината. Той обаче успря да излезе от ареста и вече на свобода оповести намеренията си.


Става въпрос за връзките на експрезидента Порошенко, който вече влезе в украинския съд по 1 от 13-те обвинения срещу него, с тогавашния вицепрезидент на САЩ Байдън по делата на скандалната компания Бурисма. Напомняме, че вече е доказано – над 3 млн. долара заплата от нея е взел синът на американеца – Хънтър, което и сам призна в интервю за АВС. В резултат, баща му, който сега е кандидат за президент от демократите, запллашва Порошенко, че ако не уволни главния прокурор на Украйна и не спре започнатото от него разследване за пране на пари и укриване на данъци от нефто-газовата компания, за която работи Хънтър Байдън, няма да вземе военна помощ от САЩ.


Според Онищенко на база предоставените документи американската прокуратура с нейната екстериториалност ще може да арестува поне Порошенко, близък приятел на премиера ни Борисов, за корупция. Според него другото основание за задържане са извършени от него военни престъпления, включително отклоняване на американската финансова помощ за киевската армия и въоръжени формации в посока на фирми от кръга на експрезидента.


Бизнесменът се обърна лично към президента Тръмп с готовност да предостави документите на американския главен прокурор.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей