Свързани новини

22.06.2020 11:26

Няма да оставим никого без грижа: Нинова

Видян 843 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Бях уведомена от Янаки Стоилов в събота, че има положителен резултат за COVID-19 и влиза в болница. Веднаха предприехме мерки да уведомим всички членове на Националния съвет и администрацията, които участваха в пленума. Създадохме организация. В събота и неделя непрекъснато бях в контакт с Щаба- те даваха към мен указания какво да предприемем". Това каза пред журналисти председателят на БСП Корнелия Нинова.


"Днес тестваме всички, които участваха в това масово партийно заседание. Искам да успокоя членовете - няма да оставим никого без грижа. Най-важното сега е да ги обгрижим - всеки да мине тест и да получи помощта, от която се нуждае", подчерта тя и припомни, че в Градския съвет на БСП също тече тестване на всички контактни.


Нинова сподели, че членовете на Националния съвет, които няма да могат да се тестват днес на Позитано, ще бъдат тествани в населеното място, където се намират, и всичко това е координирано с Националния оперативен щаб. "Бъдете спокойни - никой няма да остане без грижа и внимание в този момент", каза още тя.


Що се отнася до самия пленум, Корнелия Нинова увери, че са били предприети всички необходими мерки по указания на съответните институции- мерене на температурата на входа, дезинфекция, носене на маски и поставяне на указателни табели на столовете, за да се спазва необходимата дистанция.


"Ще се тествам последна, след като се уверя, че всичките ни хора са обгрижени", увери Нинова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби