Свързани новини

19.06.2020 11:44

Почина фелдшерът с коронавирус, отказал лечение от болницата в Шумен

Видян 1150 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Почина заразеният с коронавирус фелдшер от с. Климент, съобщи на БТА кметът на община Каолиново Нида Ахмедов. Той и съпругата му, която също почина, бяха диагностицирани с коронавирус, но отказаха лечение в МБАЛ-Шумен. 80-годишният мъж е заразил с коронавирус свои близки и пациенти, жители от село Тъкач, където практикувал, отбеляза Ахмедов.


Третият починал от началото на пандемията в Шуменска област е 66-годишен мъж, с онкологично заболяване. Нов случай на заразен с коронавирус е установен в Шуменска област за последното денонощие - на мъж от Климент. Той е имал епидемична връзка с вече диагностицирани с коронавирус и е настанен за лечение във варненска болница, съобщиха от Регионалната здравна инспекция в Шумен.


Тринадесет пациенти с коронавирус са хоспитализирани в МБАЛ - Шумен. Един от тях е на изкуствена белодробна вентилация. Отрицателни са всичките девет проби за коронавирус, взети вчера в болницата, съобщават от лечебното заведение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион