Свързани новини

18.06.2020 13:34

България има нужда от промяна: Нинова

Видян 1600 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„И вчерашните събития, и предишните със записите на разговори показват, че това не е европейската, развита икономически социална държава с разделение на властите, с ред и правила за правене на бизнес. Ролята на задкулисието, за което от БСП отдавна говорим се вижда. Всичко това  е доказателство- България има нужда от промяна и тя е възможна.” Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред БНТ. Тя подчерта, че в България може да има ред, правила, социална политика и развита икономика.
„Първата ми реакция, когато чух записа бе като жена, а не като политик. Искам да кажа нещо на българските  жени – имаме достойнство и трябва да го пазим. Нито  сме мисирки, нито такива, каквито премиерът нарече председателя на парламента. Гледаме деца, имаме семейства, имаме дом, работим, имаме чест и достойнство. Искам да защитя българските жени и да се обърна към тях да си пазим достойнството от подобно поведение”, каза Нинова.
Председателят на БСП коментира, че връзките, които излизат между властта и едрия бизнес са опасни, като те показват задкулисието и нерегламентираното управление на държавата  - не от държавните институции, а от хора с частни интереси: „Борисов предаде управлението на България на задкулисието. Той е част от всичко това.”
Корнелия Нинова подчерта, че  важната новината от вчера е съвсем друга, която засяга всеки българин а  не снимките от спалнята на Борисов: „Вчера имаше тристранен съвет и тристранно споразумение между работодатели, синдикати и правителство. Има важни неща като намерението образованието да бъде обвързано с икономиката. Тревожи ме обаче, че в това споразумение няма грижа за хората”, коментира Нинова. Тя поясни,че   се потвърждава досегашната политика, че  няма да се удължава платеният отпуск на родителите, които гледат децата си по време на кризата, както и че ще се удължи срокът за получаване на кредити, но отново няма да има безвъзмездна помощ  за засегнатите по време на кризата.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще