01/03

Свързани новини

17.06.2020 17:55

Президентът ме следи с дрон и лично го управлява: Борисов

Видян 10296 пъти | Коментари 19
Гласували 4 рейтинг: 3.7500
много слаба слаба добра много добра страхотна

        На безпрецедентна пресконференция в централата на ГЕРБ премиерът Бойко Борисов, заобиколен от финансовия министър Горанов, с Лъчо Мозъка зад гърба и с открадната целувка за Цвета Караянчева – героинята на петъчния запис, сподели, че президентът Румен Радев го следял с дрон.
„Понеже Радев мина границите, искам да ви кажа, че той си позволява да вдига дрон и да ме снима. Като кажа на охраната, че ще сваля този дрон, те му казват и той го сваля. Охраната казват, че той го управлява. Твърдя, че той ме снима с дрон. Прокуратурата да извика НСО и да ги питат. Понеже джипките имат система да свалят дрон и като кажа, те му предават и той го прибира", каза Борисов.
"От НСО ми казаха, че от Китай са му подарили дрон и той си го кара", добави премиерът.
Какво общо има този интересен комшийски сюжет – вилите в Бояна на президента и премиера са една до друга, но не представляват някаква архитектурна ценност, нито пък крият особени тайни външно, та да са любопитен обект за снимки, със скандалите в държавата не стана ясно!
По повод на снимките от спалнята му, които не са правени с дрон, а вътрешно Борисов не отрече тяхната автентичност. Той насочи авторството на атаките със снимки и записи към съпартийци. Той визираше доскорошният втори в ГЕРБ Цветан Цветанов и други членове на партията. Не стана ясно дали на тях се приписва и петъчният запис, който бе пуснат от същия мейл до медиите, от който при тях дойдоха и снимките от спалнята на Борисов. За разлика от фотосите, той оценява записа като фалшив.
"Радев, Цветанов, Слави Трифонов, са готови да се прегърнат с всички, само не и с ГЕРБ", добави Борисов.
Премиерът съзря целенасочена атака именно срещу него, но обеща, че „няма да се откаже”.
„Юли месец е много важен. Нито ще ме откажат, нито ще спра. След юли да правят каквото си искат.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 014 Гявулина Плювналиева 18.06.2020 11:52

    Как няма да сте зад гърба му - нали сте толкова некадърни, че ако не е той да ви уреди на някакви служби, ще трябва да метете улиците. За друго акъл нямате. За морал изобщо няма да говоря.

  • 013 Anonimen 18.06.2020 11:51

    Боже, прибери си вересиите !!! Радев, го бил следял с дрон … И тоя примат ни е премиер-министър, и то 3-ти мандат?!? И не се намери някой от статистите "отзаде" да подшушне на "безукорно честния човек", че клеветата е противоправно деяние. Макар, че на фона на всичко останало, това си е бял кахър!!! Но да не му се сърдим, защото на него звездите му го говорят!!!

  • 012 Anonimen 18.06.2020 08:14

    това е голяма измишльотина и глупост за оправдание и клевета-кой ще го вярва?

  • 011 Anonimen 18.06.2020 01:04

    № 10 ПП: "... След юли да правят каквото си искат." - Какво ли ще се случи след юли?!? Краят на света ли, що ли?! Или "След юли - след мен и потоп!"?! Хм! ...

  • 010 Anonimen 18.06.2020 00:57

    Спестих си словоизлиянията му, щадя си здравето. По темата - не знам дали снимките, пуснати сутринта от АФЕРА са го разтресли толкова, че да изригне така, но си мисля, че напускането на Цвъцрл вече е била капката, преляла чашата! Иначе надали би го вписал толкова бързо в групата на враговете му - желаещи да го свалят, уж!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на