Свързани новини

15.06.2020 14:41

Г-н Борисов, коректността води до коректност! Ако единият не е, то и другият не: Каракачанов

Видян 1883 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Красимир Каракачанов: Г-н Борисов, коректността води до коректност! Ако единият не е, то и другият не е...
Красимир Каракачанов, вицепремиер по обществения ред, отбраната и сигурността, лидер на ВМРО, в разговор с Илиана Беновска в седмичното обзорно политическо предаване “Беновска пита” по “Канал 3” и “Радио К2”, заяви позиции по следните теми:



Коалицията ГЕРБ-ОП; Доброволни отряди и битовата престъпност; Стратегия за циганите



Красимир Каракачанов и Илиана Беновска проведоха телефонен разговор в ефира на “Беновска пита”. Водещата благодари за възможността да проведат дискусия след толкова много обучения през тази седмица, а вицепремиерът отбеляза, че откакто са намалени мерките обученията на военните са засилени, въпреки че те не са спирали изобщо.

Красимир Каракачанов и Илиана Беновска проведоха телефонен разговор в ефира на “Беновска пита”. Водещата благодари за възможността да проведат дискусия след толкова много обучения през тази седмица, а вицепремиерът отбеляза, че откакто са намалени мерките обученията на военните са засилени, въпреки че те не са спирали изобщо.



“Какво се случва с коалицията ГЕРБ-ОП и ще имате ли във вторник, или кога - коалиционен съвет?”
попита Беновска.


Каракачанов отговори, че ще има коалиционен съвет в следващите дни, а това, което се случва е случващото се през последните 3 години с леки пробоксувания по отношение на някои законодателни инициативи. “Не става въпрос за някакви сътресения или както четох преди няколко дни в медиите - разводи, скандали. От време на време колегите от ГЕРБ дават заден по някои от точките, които са предложени от ОП и са част от програмата. Това предизвиква неизбежно нашата реакция. В края на краищата програмата е обща, това е програмата, върху която сме се обединили, още преди повече от 3 години, заедно сме я изработили и би следвало да се изпълнява” коментира Каракачанов. “Вие сте спокоен в момента, но Вашите съпартийци във ВМРО, дори председателят Искрен Веселинов и председателят на НФСБ Валери Симеонов бяха доста категорични, че това означава почти развод” подчерта Беновска, а Каракачанов я попита как би се почувствала, ако партньорът, с когото живее и са решили да свършат едно добро дело, в последния момент се откаже. “Сигурно няма да сте най-щастливият човек на земята и най-вероятно ще му кажете някои неща, които сигурно ще надминат и добрия тон, който моите колеги Валери Симеонов и Искрен Веселинов все пак спазваха на тази пресконференция. Става дума за една идея, която е заложена в програмата за управление. Това са - създаване на структури на гражданското общество, доброволни отряди, които да подпомагат дейността на полицията, прокуратурата и другите органи, които се борят с битовата престъпност, а битовата престъпност е един проблем, на който години наред не се обръщаше абсолютно никакво внимание. Както се казва - дете в майка пропищя в районите, в които има големи цигански гета или големи цигански мафии” подчерта Каракачанов. Беновска отбеляза и бруталните изнасилвания на баби и дядовци по селата. “Крайно време е политиците да спрат да се страхуват, че трябва да направят нещо, което на една секта в България - т.нар. либерали - не им харесва. Вижте какво се случва с политиката на същите тези либерали в САЩ. Като казвам либерали аз имам предвид тези измислените, а не тези, които говорят за свободните икономически отношения и пазарната икономика. Години наред възпитаваха част от населението на Щатите и на Европа, че то има само права и някой трябва нещо да му дава, но това население не е нужно да дава нещо на обществото и вижте какво се случва в Западна Европа и САЩ. В България не беше ли същото? 25 години всички политици, понеже циганите са евтин електорат - нито държаха на тяхното образование, нито държаха на тяхната трудова заетост, да работят нещо да правят. Като дойдат избори започват едни облаги и привилегии, бяха стотици милиони похарчени за т.нар. ромско включване от българския бюджет и европейски фондове и виждаме ефектът какъв е - все по-нарастваща агресивност, все по-сериозни претенции за социални права и облаги, но абсолютно никакво желание за образование и за труд” коментира вицепремиерът. Каракачанов отбеляза, че последните 3 години се


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и преразглеждане

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и