Свързани новини

15.06.2020 11:42

Строим европейски пътища с нова техника: Борисов

Видян 1080 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Строим европейски пътища с нова техника. Каквото сме обещали, ще стане – това са работни места и доходи.


Това заяви министър-председателят Бойко Борисов пред медии след инспекция на изграждането на пътя Мездра-Ботевград, в който ще се вложат половин милиард лева.


Премиерът Борисов изтъкна, че държавата подкрепя възстановяването на всички сектори, засегнати от пандемията КОВИД-19. „В България отворихме обектите преди останалите държави. Бяхме смели и отговорни, ползвахме медицинската експертиза. Българската икономика и стопанство заработиха по-рано“, отбеляза министър-председателят. В този контекст той призова българите да подкрепят туристическия бранш и да посетят Черноморието.


„Колкото искат проекти да направят. Това само ме прави по-силен. Ние правим нашия проект тук – Ботевград-Мездра“, заяви премиерът Борисов в отговор на журналистически въпроси за евентуалната поява на нови политически проекти. „Няма лоша реклама - колкото искат да пишат, да говорят, да обясняват. Колкото повече правим, толкова ги е по-яд, защото няма какво да покажат“, каза още министър-председателят.


По време на инспекцията премиерът Бойко Борисов изиска от министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова и от министъра на финансите Владислав Горанов да внесат в сряда на заседанието на Министерския съвет предложение за осигуряване на средствата за изграждане на пречиствателна станция за Рилския манастир. „Това, което обещахме на хората, на игумена, на Светата обител, да си свършим работата“, допълни Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес може да се чувствате раздвоени между различни интереси и задачи

Днес може да се чувствате раздвоени между различни