Свързани новини

14.06.2020 09:26

CNN: Белите деца трябва да чувстват вина за цвета на кожата си

Видян 3037 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    


       Флагманът на пропагандата на Демократическата партия в САЩ CNN предостави своя ефир на „антирасистки активист “, който предложи белите деца да нямат право на безметежно детство. Освен това те трябва още от ранна възраст да бъдат накарани да се чувстват виновни за своите „бели привилегии“, смята той, раздут световно от телевизията, чрез която противниците на Тръмп се опитват да оседлаят протестите на афроамериканците в Щатите, запалили вече 600 града по техни оценки.


Водещата на CNN Попи Харлоу цитира писмо, изпратено ѝ от едно американско училище, в което на белите родители се обяснява как трябва да разяснят на своите деца вината им за „привилегиите на белите хора“. След това тя попита експерта Тим Уайз: „Кога родителите трябва да започнат да правят това с техните деца и как?”


Уайз отговори, че това трябва да се прави от много ранна възраст и че на белите деца енеобходимо постоянно да им се казва, че те са в твърде привилегировано положение и така бързо да им се внушава чувството на вина.


„Смятам, че е важно белите родители да помнят, че щом на чернокожите деца в тази страна не им е позволено да имат щастливо детство, щом може без вина и страх да бъдат убити от полицията или да са подложение на опасността да бъдат маргинализирани по друг начин, то тогава и нашите деца също не заслужават невинно детство“, обяви Уайз.


Всъщност, статистиката показа, че при 11% от населението на САЩ, делът на афроамериканците е само 1% от трудовата заетост, т.е. около 10% от тях работят, но е 48% от престъпниците в затвори.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Серю 15.06.2020 20:55

    ТОЗИ...Лайнян "експерт" Тим Уайз:ДА ГО ДУХА НА ВСЕКИ Негър, да му сера в устата,продажно чифутско копеле !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Очаква ви вълнуващ ден с нови запознанства и социални събития

Очаква ви вълнуващ ден с нови запознанства и социални