Свързани новини

12.06.2020 09:24

Градът на Лили остава без път

Видян 1189 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Родният град на Лили Иванова Кубрат остава без път. И това лято пътуващите по пътя Русе – Кубрат ще се изживяват като офроудъри, стараещи се да избягат от многобройните „капани“ по пътя. Това отново потвърдиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ в прессъобщение, разпространено до медиите, след като ремонтът отново породи множество въпроси. От АПИ уведомяват, че рехалибитацията на пътя в най-добрия случай ще започне през септември 2020 година.


От агенцията допълват, че тръжните процедури за избор изпълнители на строително-монтажните работи и за надзор при рехабилитацията са в заключителен етап.


От АПИ за пореден път обясняват, че трасето ще бъде рехабилитирано със спестения финансов ресурс и осигурените допълнително средства от ОП„Региони в растеж“ и съфинансиране от републиканския бюджет.


Единствената нова информация, която съобщението на АПИ предоставя е, че проектът предвижда пътят да бъде с нова асфалтовата настилка и подобрено отводняване, с нови бордюри, мантинели, пътни знаци и хоризонтална маркировка.


Предстои да се обяви решението за избор на изпълнител и ако няма обжалване, ще се пристъпи към подписване на договора и стартиране на строителните работи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп