Свързани новини

11.06.2020 11:50

Няма какво да дебатирам с Мангъров: Кунчев

Видян 2519 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев заяви в предаването „Тази сутрин“, че е бил заплашван с „гнусни есемеси“, в които е имало ругатни.


Той сподели това след въпрос дали би отишъл на диспут в БТА,   на който е поканен заедно с представители на оперативния щаб от лекари, сред които и д-р Атанас Мангъров, предаде бТВ.


 

"Засега предпочитам да не влизам в подробности, няма какво да дебатирам с тези хора, в момента да водим научни дискусии - не е моментът, ще объркаме хората. Не бягам от такава дискусия, но няма аз да им осигурявам присъствие в медиите, защото видях, че една от основните им тези е, че сме имали достъп до всички медии, а пък те – не. Не съм PR на никого", обясни Кунчев.


Той заяви и че някои от хората са му пишели „гнусни есемеси, заплашителни и с ругатни“. "Няма какво да говоря и генерал Мутафчийски е получавал такива.


Дебат на тема „Коронавирус“ с участието на Националния оперативен щаб поискаха някои от основните критици на структурата чрез отворено писмо, изпратено и до медиите. Доц. Атанас Мангъров, д-р Георги Тодоров, д-р Стоян Алексов, д-р Владимир Николов и бившият евродепутат д-р Антония Първанова през последните месеци категорично се противопоставят на мерките, вземани от държавата срещу коронавируса и сега искат да докажат правотата си на диспут в БТА на 17 юни.




Етикети
, , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

везни