Свързани новини

10.06.2020 18:07

Кунчев е избран депутат от ГЕРБ, изпълнява полит. поръчки: Д-р Г. Тодоров

Видян 5940 пъти | Коментари 4
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

        „Доц. д-р Ангел Кунчев  е политически обвързан”, заяви лабораторният лекар от Русе д-р Георги Тодоров в ефира на ТВ7/8. „Настоящият главният държавен здравен инспектор беше избран като депутат от ГЕРБ, но отказа да влезе”, напомни той. Оказва се, че Кунчев на няколко пъти отказа да заеме мястото на народен представител от 29-и хасковски многомандатен район, но е факт, че е в листата за депутати на властта на Д. Добрев и неговия Кумгейт.


 „Кой ви каза, че Кунчев е професионалист”, реторично запита Тодоров. „Днес говори едно-утре друго. Маските пазят, не пазят. Парковете се затварят и не се затварят”, посочи за пример медикът. Припомняме, че само месец и половина преди НС да обяви извънредно положение у нас, Кунчев по същия начин заяви, че „няма опасност коронавирусът да достигне нашата страна”.


  „Не мога да повярвам, че има епидемия, като 15 човека са с интензивни грижи. А половината страна е подготвена да поеме целия свят”, недоумява Тодоров.
„Някакъв човек от Дубай заплашва други, не мога да обясня защо ползват медицината, за да си решават други въпроси”, даде за пример той.
 „Единият покрива другият, за да може да се затвори устата на хората чрез извънредна епидемиологична обстановка”, категоричен е Тодоров.
„Медицинският фашизъм е проява на диктат над мнозинството. Нещата започват да приличат на политически, в лошия смисъл на думата”, констатира с притеснение лекарят.









Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 11.06.2020 17:04

    Колкото повече говори герберската креатура Кунчев, толкова по-натрапчив става въпроса този ли е най-компетентния, че са го изтипосали като главен здравен инспектор....това говори зле за гилдията

  • 003 Anonimen 11.06.2020 07:49

    001, такива са директивите за новия световен ред.Ние бяхме най-сервилната държава на рашките, сега сме най-сервилната на сашките.

  • 002 Anonimen 10.06.2020 21:16

    Всички управлявали гербаджийски прасета имат достатъчно грехове за смъртни присъди.

  • 001 не вярвайте на халваджията, когато и бозаджията го подкрепя. 10.06.2020 19:21

    Когато цялият свят се отваря, па ние, де сме "първенци в борбата срещу вируса" да се затваряме е ачик политическа история, за срам и пред децата.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Енергията ви днес е насочена към творческо и плодотворно изразяване

Енергията ви днес е насочена към творческо и