Свързани новини

10.06.2020 13:17

52-ма души от детската градина във Възраждане са тествани за коронавирус: Фандъкова

Видян 2045 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Санкции очакват трите учителки и при двата варианта - ако са си позволили да посетят Сърница или, ако са се пошегували, че са били там, предаде 24 часа.



Учителките продължават да твърдят пред директорката на детската градина във "Възраждане", че не са били в Сърница. Видяхме снимката, която е публикувана. Не съм разследващ орган. По-важно е друго - дали са били или са се пошегували, последствията са едни и същи. Това е безотговорно поведение. Към момента на 52-ма души персонал на градината са взети PCR проби. Надявам се, да се окаже, че данните от бързите тестове няма да се потвърдят, за да може от утре детската градина да работи нормално. Длъжни сме да предприемем мерки като за положителна проба, другото би било безотговорно. Действаме по протокол. Това заяви столичният кмет Йорданка Фандъкова, която провери началото на изграждането на нова детска градина в "Манастирски ливади - изток".


На въпрос дали трите учителки ще бъдат санкционирани за действията си Фандъкова заяви: "Директорът като работодател ще предприеме нужните мерки, ако се окаже, че е шега. Но точно на това място, за което медиите дни наред говорят, да си позволиш да отидеш там, или да се пошегуваш, е абсолютно безотговорно". 


продължи >>

Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

везни