01/03

Свързани новини

08.06.2020 15:52

210 000 лв. не излизат при къщата на Шехеразада, ПР-ът на премиера без декларации в КПКОНПИ за последните 2 г.

Видян 11360 пъти | Коментари 8
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поне 210 000 лв. или общият доход на семейството й за 2 години според декларацията пред КПКОНПИ на съпруга й не излизат в сметките на Шехеразада, както сама се нарече медийната съветничка на премиера Севделина Арнаудова, по сделката за закупуването на къщата й за 1 056 100 лв., разкрита от Биволь. 
Пишем, че е според декларацията на съпруга й, понеже на сайта на КПКОНПИ няма данни за подаване на задължителния за висшите чиновници документ през 2018 и 2019 г. от самата Арнаудова.  Тя го обясни с чл. 2, ал. 3 от допълнителните разпоредби на ЗПКОНПИ.


 Още преди 3 години Арнаудова обяви пред 19 минути, че след като премиерът се закле, че ще изгони роднините във властта, съпругът на Севи, както я знаем всички журналисти, продължава да заема постовете, които трябваше да напусне в 2 държавни борда.
Единият от тях е на славния Булгартрансгаз, който трябваше да бъде готов през април с Турски поток през наша територия, не спря до строи при карантината, но ще завърши трасето едва към края на 2020 г.
На 9 октомври 2017 г. писахме: „Съпругът на шефката на Правителствената информационна служба е подал оставка от борда на скандално нашумялата, покрай Кумгейт на депутата от ГЕРБ Делян Добрев, държавна фирма Булгартрансгаз. Дори БСП спести връзката му с пиарката на правителството, извадена само от 19 минути. Оставката е подадена на 5 октомври 2017, след призива на премиера, който по признания на Арнаудова е и кум на младото семейство: ”Ако има двама души от една фамилия в администрацията, единият да си ходи”. Както са описали всички официози покрай сватбата им, Димитров е градски и е приятел на Д. Добрев, който изгоря именно заради Кумгейт и придобиване на имоти на интересни цени.
Пред 19 минути Севделина Арнаудова коментира, че оставката още не е приета, тъй като членовете на УС подават заявленията си пред членовете на Надзорния съвет, който от своя страна ги внася в КЕВР, „която назначава и освобождава финално”.
3 години по-късно мандатът на КЕВР изтече на 2 април, но оставката на съпруга на премиерския пиар явно не е приета. Кой знае защо?...

Цитираме, за да разберете защо се наложи да проверим дали целият разход


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 08.06.2020 16:16

    Шехерезада за разлика от Шехерезада Арнаудова е била мъдра девойка в 1001 нощи. За да остане жива тя всяка нощ е измисляла нова приказка за кръвожадния ага. А милиционерската щерка - простакеса на Буда Бухалков, която премиерът неколкократно гонеше заради изцепки с репортерите, е абсолютно тъпо и алчно създание, което с вчерашните си писания във Фейса не остави и капка съмнение, че ще направи голяма беля на Банкянския Валия ! А Черепа, вярно е преценил адресата в случая !!!

  • 002 ОПГ ГЕГЕРБ“ Групировка за Екстремно Разграбване на Булгаристан“ 08.06.2020 16:14

    Едно време Гошо Димитров беше казал, че за 10-15 г. трябва да постигнем това което други народи при други условия са постигнали за век. Но не се оказа прав - ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“ ПОСТИГНА чрез гепене за същото време повече от колкото някои са откраднали за цяла епоха!!!

  • 001 До боклуците от безвремието в Булгаристан 08.06.2020 16:13

    Рефрен от припева на песничката „Цъфнал герб“ за ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“, която пееше на вечеринките на буля Цеца :"От вас ще крадем, ще крадем, докато се посерем“ !!!Щом дори простоватата Буля Цеца успя да гепи апартамент и да уреди мъжът си на добре платена синекура какво остава за останалите бандити от ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“ които са по оправни и окумуш?! Очевидно 42 годишната Шехерезада Арнаудова не си е тръгвала с празни ръчички от пещерата на разбойника Божков !!!

Виж всички
напред
02|02
RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес ще имате доста неща за уреждане

Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд