01/03

Свързани новини

08.06.2020 15:52

210 000 лв. не излизат при къщата на Шехеразада, ПР-ът на премиера без декларации в КПКОНПИ за последните 2 г.

Видян 10978 пъти | Коментари 8
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поне 210 000 лв. или общият доход на семейството й за 2 години според декларацията пред КПКОНПИ на съпруга й не излизат в сметките на Шехеразада, както сама се нарече медийната съветничка на премиера Севделина Арнаудова, по сделката за закупуването на къщата й за 1 056 100 лв., разкрита от Биволь. 
Пишем, че е според декларацията на съпруга й, понеже на сайта на КПКОНПИ няма данни за подаване на задължителния за висшите чиновници документ през 2018 и 2019 г. от самата Арнаудова.  Тя го обясни с чл. 2, ал. 3 от допълнителните разпоредби на ЗПКОНПИ.


 Още преди 3 години Арнаудова обяви пред 19 минути, че след като премиерът се закле, че ще изгони роднините във властта, съпругът на Севи, както я знаем всички журналисти, продължава да заема постовете, които трябваше да напусне в 2 държавни борда.
Единият от тях е на славния Булгартрансгаз, който трябваше да бъде готов през април с Турски поток през наша територия, не спря до строи при карантината, но ще завърши трасето едва към края на 2020 г.
На 9 октомври 2017 г. писахме: „Съпругът на шефката на Правителствената информационна служба е подал оставка от борда на скандално нашумялата, покрай Кумгейт на депутата от ГЕРБ Делян Добрев, държавна фирма Булгартрансгаз. Дори БСП спести връзката му с пиарката на правителството, извадена само от 19 минути. Оставката е подадена на 5 октомври 2017, след призива на премиера, който по признания на Арнаудова е и кум на младото семейство: ”Ако има двама души от една фамилия в администрацията, единият да си ходи”. Както са описали всички официози покрай сватбата им, Димитров е градски и е приятел на Д. Добрев, който изгоря именно заради Кумгейт и придобиване на имоти на интересни цени.
Пред 19 минути Севделина Арнаудова коментира, че оставката още не е приета, тъй като членовете на УС подават заявленията си пред членовете на Надзорния съвет, който от своя страна ги внася в КЕВР, „която назначава и освобождава финално”.
3 години по-късно мандатът на КЕВР изтече на 2 април, но оставката на съпруга на премиерския пиар явно не е приета. Кой знае защо?...

Цитираме, за да разберете защо се наложи да проверим дали целият разход


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 008 Anonimen 10.06.2020 10:59

    Защо да подава декларация Шехерезада...те декларациите са за простосмъртните.

  • 007 Anonimen 09.06.2020 15:02

    Г-н Цветанов, от къде взехте парите? пита следователят. От скрина. отговаря Цветанов. - А там кой ги слага? продължава следователят. Тъстът ми ги слага. отговаря Цветанов. - А на него кой ги дава? отново пита следователят. Аз му ги давам. казва Цветанов. - Добре, а Вие от къде ги взимате? пак пита следователят. Ами от скрина

  • 006 Anonimen 08.06.2020 18:14

    А колко има като Севдето, да не би да крякат бадява...уж мисирки, а алчни като пирани, и най-интересното, че са нахранени доволно

  • 005 Времето сега е ТЯХНО и ножа също !!! 08.06.2020 16:21

    Аз вярвам на Шехерезада Арнаудова, но затова проверявам, нали проверката е висша форма на доверие !!! В сайта на ДСК има калкулатор, но дори неговата фантазия е бедна. Максимума за ипотечни кредити е 400 000 лева !!! Предполагам, че в приказките на Шехерезада Арнаудова има и място за хепи енд звучащ така : “Затвор и с кирка в ръката за да има отново свобода“ !!!

  • 004 Иван Костов, лауреат на ордена на ЮДА 08.06.2020 16:18

    Абе какви злобни хора сме, да не мислим, че е лесно всяка нощ да се разказват приказки. За тия 1.5 милиона лева Шехерезада без глас е останала, а сега горката пак трябва да съчинява приказки от 1001 нощ за пред Цацоратурата и каскетурата!!!А, че Шехерезадата е тъпа мисирка не е чудно ! Тръгнала да скача на обигран мафиот като Черепа! Смях, коз, коз и две яки пешки за мат !!!

  • 003 Anonimen 08.06.2020 16:16

    Шехерезада за разлика от Шехерезада Арнаудова е била мъдра девойка в 1001 нощи. За да остане жива тя всяка нощ е измисляла нова приказка за кръвожадния ага. А милиционерската щерка - простакеса на Буда Бухалков, която премиерът неколкократно гонеше заради изцепки с репортерите, е абсолютно тъпо и алчно създание, което с вчерашните си писания във Фейса не остави и капка съмнение, че ще направи голяма беля на Банкянския Валия ! А Черепа, вярно е преценил адресата в случая !!!

  • 002 ОПГ ГЕГЕРБ“ Групировка за Екстремно Разграбване на Булгаристан“ 08.06.2020 16:14

    Едно време Гошо Димитров беше казал, че за 10-15 г. трябва да постигнем това което други народи при други условия са постигнали за век. Но не се оказа прав - ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“ ПОСТИГНА чрез гепене за същото време повече от колкото някои са откраднали за цяла епоха!!!

  • 001 До боклуците от безвремието в Булгаристан 08.06.2020 16:13

    Рефрен от припева на песничката „Цъфнал герб“ за ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“, която пееше на вечеринките на буля Цеца :"От вас ще крадем, ще крадем, докато се посерем“ !!!Щом дори простоватата Буля Цеца успя да гепи апартамент и да уреди мъжът си на добре платена синекура какво остава за останалите бандити от ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“ които са по оправни и окумуш?! Очевидно 42 годишната Шехерезада Арнаудова не си е тръгвала с празни ръчички от пещерата на разбойника Божков !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния