Свързани новини

08.06.2020 10:48

Недоверието към властта е огромно: Цветанов

Видян 1285 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 "Ако не се отговори подобаващо на недоволството на хората, ще има по-отчетливо търсене и припознаване на политически субекти извън властта“, заяви пред БНТ бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветано в, който е ръководител на Евроатлантически център за сигурност. "Днес повече от всякога хората искат да има икономическа стратегия, затова расте критиката и към предложенията на кабинета”, подчерта той.



Цветанов не даде ясен отговор на въпрос дали и кога ще сформира своя политическа формация и дали ще се включи активно в политиката на предстоящите догодина парламентарни избори. 


Той обаче си давал срок до 2-3 месеца да вземе решение дали да стартира нов политически проект. Все пак допусна възможността неговият проект да се яви на предстоящите догодина парламентарни избори.


"Политиката не е за огорчени или за обидени, а за хора, които имат хоризонт и биха искали да получат подкрепа за секторните политики, които могат да бъдат реализирани. Аз не съм от политиците, които отиват на лични нападки”, заяви той. Припомняме, че преди седмица премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че Цветанов е „обиден и вероятно ще направи партия”.


Шефът на Евроатлантическия център  направи заявка, че ще обиколи всички областни градове и ще се среща с хора. Различни говорители на ГЕРБ твърдят, но неофициално, че Цветанов пътува из страната, за да събира бивши членове на на управляващата партия за евентуален проект.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Стоимен Стоименов 08.06.2020 11:11

    По думите му недоверието към властта е "огромно".Мисля че леко преувеличава. Чак пък да е огромно,не ми се вярва.Надали има и некви мижави 97%.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху