Свързани новини

05.06.2020 21:07

Сигналът на Божков: Имам снимки, записи и свидетели за над 60 милиона лв., дадени на Горанов

Видян 5958 пъти | Коментари 8
Гласували 5 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Биволъ получи Сигнал от името на Васил Божков до редица отговорни институции в държавата, на първо място до Главния прокурор и Президента. В текста се съдържат твърдения за конкретни факти, свързани с колосална корупция до най-висшите етажи на властта и конкретно Министър-Председателя Бойко Борисов, Министъра на финансите Владислав Горанов, свързани с тях субекти от политически и бизнес среди. Васил Божков е бил притискан с политически средства да плаща огромни суми, за да “откупи” правото си на хазартен бизнес, като според сигнала те да достигнали до 60 млн. лв., предадени лично на Горанов и на Борисов. За доказателства се посочва, че има документи и свидетели, които да подтвърдят написаното.


Сиганлът на Васил Божков бе получен от Биволъ на платформата за анонимно споделяне Болканлийкс. Публикуван е в първоначален вид и без никаква редакторска намеса. Тъй като не е официално подписан, публикуваме го едва след като самият Васил Божков потвърди в писмен вид по интернет, че е пуснал подобен сигнал до институциите и фактически е негов автор.


Биволъ е готов да даде думата и на засегнатите в сигнала страни, както и на представителите на институциите, до които той е адресиран, ако те пожелаят това.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Тихомир Томов 06.06.2020 00:10

    В Златев още вчера е духнал през Германия за някъде където няма договорености между службите ...................

  • 001 Елена Гунчева 05.06.2020 22:18

    ПСИХОПАТЪТ Е ТОТАЛ ЩЕТА С голяма погнуса изгледах интервюто на ГМР по Панорама. И установих следното: Първо – тоя си вярва, ама яко си вярва! Не го е страх, а се чувства като спасител и е дълбоко възмутен, че има хора, които му го оспорват. Второ – той се чувства незаменим и смята да стои во веки веков във властта. Някои наивно си мислеха, че ще подава оставка. Няма! Такива психопати, които са на светлинни години от реалността и нормалността, само с права лопата и АК можеш да ги изчегърташ от кокала, който са докопали. Той бил невинен. Не бил виновен за нищо. Даже за подпорната стена не бил виновен. То било отпреди. Той досега 10 години таквоз нещо не е видял. Ама ей на, видял и спрял. Което показва, че държавата продължава да се управлява на принципа АМН – ако мине номера. ГМР е наистина на светлини години от нормалното. Толкова си е повярвал, толкова се смята за върха на еволюцията и че цял свят му се възхищава, че с нормални демократични средства не може да бъде махнат. Консервативното лечение е безсилно. И се чудя дали някои от неговите фенове осъзнава, че се възхищават на един откровен луд?

Виж всички
напред
02|02
RSS

Най-нови

ВМРО

ГЕРБ може и да не иска ППДБ да изчезнат: ВМРО

Днес Деница Сачева е завила, че времето ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне