Свързани новини

05.06.2020 21:07

Сигналът на Божков: Имам снимки, записи и свидетели за над 60 милиона лв., дадени на Горанов

Видян 5962 пъти | Коментари 8
Гласували 5 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Биволъ получи Сигнал от името на Васил Божков до редица отговорни институции в държавата, на първо място до Главния прокурор и Президента. В текста се съдържат твърдения за конкретни факти, свързани с колосална корупция до най-висшите етажи на властта и конкретно Министър-Председателя Бойко Борисов, Министъра на финансите Владислав Горанов, свързани с тях субекти от политически и бизнес среди. Васил Божков е бил притискан с политически средства да плаща огромни суми, за да “откупи” правото си на хазартен бизнес, като според сигнала те да достигнали до 60 млн. лв., предадени лично на Горанов и на Борисов. За доказателства се посочва, че има документи и свидетели, които да подтвърдят написаното.


Сиганлът на Васил Божков бе получен от Биволъ на платформата за анонимно споделяне Болканлийкс. Публикуван е в първоначален вид и без никаква редакторска намеса. Тъй като не е официално подписан, публикуваме го едва след като самият Васил Божков потвърди в писмен вид по интернет, че е пуснал подобен сигнал до институциите и фактически е негов автор.


Биволъ е готов да даде думата и на засегнатите в сигнала страни, както и на представителите на институциите, до които той е адресиран, ако те пожелаят това.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 Боко 06.06.2020 16:55

    Подлият Горан ги е присвоил. Тиквата гладува.

  • 006 Обикновен капитализъм, сър 06.06.2020 12:23

    Следствие>прокуратура>Гешев>подкуп>извънсъдебно споразумение> свобода!!!Обикновен капитализъм, сър!!!

  • 005 Коментатор № 3 с въпрос към г-ж Гунева 06.06.2020 10:37

    Извинете,г-жа Гунева,но понеже съм от провинцията,та нящо не ва разбрах.Може ли да ва попитъм,за кой ГМР става на въпрос,дето е бил дал интервю по Панорамата? Аз наблюдавах Панорамата,най-фнимателно,но не видях никой с инициалите ГМР? Да не се е явил Георги Мамарчев Раковски на Панорамата и аз да съм го пропущил ?

  • 004 Anonimen 06.06.2020 10:08

    Чета коментар № 3 и не мога да се начудя на наивноста на автора му.Пита се човека: "Откъде Божков има толкова много милиони !?" И след тежки и задълбочени анализи,сам си отговаря,че Луканов му ги бил дал,ха ха ха...Ами ти на кой свят живееш бе човече,на Луната ли си бил последните 30 години??? Не знаеш ли с какво се е занимавал най-голямия данакоплатец на България господин Божков 30 години? Само за куфарчетата е чул и това му е останало в главата.А за другите далавери за над сто милиарда,след раздадените "куфарчета",дори и не е разбрал.Точно такива наивници като него,мигат на парцали и после гордо и под строй гласуват за ГЕРБ,ДПС,БСП,СДС,Атака, и останалите от легиона,владеещ България 30 години вече и после не смеят дори да кажат за кого са гласували.И после се чудят от къде им е дошло......

  • 003 Anonimen 06.06.2020 08:53

    Откъде Божков има толкова много милиони !? Май , че бившият премиер Луканов раздаде доста милони народни пари не само на него , но и на Баневи , Арабаджиеви ... и много други . Луканов им каза : " Назначавам ви от утре с народните пари за милионери " ... и бедните въшкави комсомолци си помислиха , че са попаднали в рая . Ядоха, пиха и се веселиха цели 30 години ( и продължават ) на чужд як народен гръб . Те вече са абсолютно убедени , че са недосегаеми и че всичко с което разполагат е тяхна лична собственост во-веки-веков . Време е прокурорът Гешев и евро-прокурорката Лаура Кьовеши да покажат на целият свят , че дългата ръка на законът ще достигне всички които са крали и оставили народът си да тъне в глад и мизерия .

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

водолей