Свързани новини

05.06.2020 11:25

От БСП, Лупи и ДПС иде новият лидер на ГЕРБ – Плевен

Видян 3269 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Макар и млад, новият шеф на ГЕРБ в Плевен след люспенето на местната организация е ярък политически номад. Тръгва от БСП. После отива при Сашо Томов - Лупи. Минава през младежкото ДПС. От последното навремето - преди 20 години, стартира кариерата си Влади Горанов, за да попадне без диплома в Министерството на земеделието, ако се вярва на официалната му биография, оттам при правителството на Царя и ДПС да се озове във финансите, където при Тройната коалиция Орешарски го повишава, както и днешния министър на образованието Красимир Вълчев. Името на новия шеф в Плевен Генади Динков засега не говори нищо на никого, но развитието му е показателно за "единната идеология" на ГЕРБ и ДПС по определението на самия Йордан Цонев - Ментата, намекнал по този начин, че от коалиция де факто, консуматорите на властта могат да станат и коалиция де юре.


Напомняме, че предишният лидер на организацията в областта на града - герой - депутатът Пламен Тачев, за разлика от ексшефа на КПКОНПИ и сегашен консул във Валенсия, не бе принуден да бутне постройката на покривната тераса на софийския си апартамент в полите на Витоша. 19 минути подобно разкри странното усвояване от близки до него лица и фирми на много милиони по европроекти, както и фактическото превръщане на Червен бряг в негов град. Новият май е негов човек, твърдят плевенските политици. Прогнозира се не по-предно от 4-то или 5-о място на идващите избори за ГЕРБ в града.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби