Свързани новини

04.06.2020 16:20

Борисов излъга хората за поевтиняването на парното: Мая

Видян 2206 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 


От предложението на КЕВР парното да поскъпне, вместо да поевтинее след срива на цените на газа с 40% още от август 2019 г., стана ясно, че премиерът Бойко Борисов е излъгал гражданите с изявлението си на 3 март, че по-евтиният природен газ ще доведе до по-ниска цена на сметките на хората за парно и топла вода, заяви Мая Манолова, председател на Гражданската платформа Изправи се.БГ. Топлофикациите вдигат цената на парното с между 2 % и над 22 %, колкото е скокът в София, тъй като с над 55 % щяла да бъде по-висока, но чак от догодина, цената на природния газ. Премиерът Борисов обаче не може да си измива ръцете с предложението на КЕВР и да се крие зад нето, защото трябваше навреме да спре наредбата, на базата на която това повишение ще стане факт. Изявлението на  премиера за смяна на състава на КЕВР, не означава, че цените на топлинната енергия няма да бъдат повишени от 1 юли 2020 г.


Той следва да отговори на българските граждани защо потребителите все още не са получили парите си от намалението на цената на природния газ от 5 август 2019 г. до 31 март 2020 г., а всъщност от 1 юли 2020 г. ще започнат да плащат много по-високи цени на топлинната енергия и така на практика намалението им ще бъде прибрано.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 04.06.2020 22:14

    Аз лично съм християнин.Но не ме е срам да цитирам и Корана,защото и там има много верни и мъдри мисли.Независимо кой е казал истината,това трябва да му се признава. Няма да ни навреди ,ако си припомним какво пише в Корана, за лъжата и за самохвалството.То важи и за християни и за мюсулмани,за всичките вери,а и най-паче и за атеистите.Защото който истински Вярва ,той се страхува от това да лъже и да се хвали лъжовно:„Който ни лъже и сам се хвали лъжовно,не е с нас ! Лъжата води винаги до разпътство,а то води до огъня !“

  • 003 Anonimen 04.06.2020 17:48

    Въпросът е дали някога е казвал истината. За лъжите се знае, все пак е единствения премиер осъден официално за лъжеговорене. Семкаджийката Бети сляпа ли е да види къде са фейк новините?!

  • 002 Anonimen 04.06.2020 17:38

    НОВ РЕЗИЛ в Narod.bg: Бойко всеки уикенд гърми по диви прасета в ловно стопанство „Витошко-Студена”, гоначи свалят дивеча изморен за кефа на Шефа От Admin на 04.06.2020 0 1,225 Споделете След нагласения лов премиерът сяда на тежки трапези с плюскане и дива чалга Пореден резил с главен герой Бойко Борисов: почти всяка събота и неделя Премиерът-Слънце избива диви прасета в нагласен лов посред Държавно ловно стопанство „Витошко – Студена”, съобщи пред Narod.bg полицейски шеф от Областната дирекция в Перник, свидетел на гаврата. „Бойко е тук почти всеки уикенд, за да си начеше самолюбието, че е голям ловец. Всъщност, всичко е нагласено за кефа на Шефа – гоначи свалят дивите прасета откъм с. Кладница, които пристигат в обсега на Борисов изтощени до примала. Бойко само вдига пушката и сваля първото, което види”, отсече източникът под пагон на Narod.bg. След всеки „успешен” ловен излет програмата е една и съща – тежки трапези с алкохол, засукани сервитьорки и дива чалга в ловна резиденция „Студена”. Сградата е оборудвана според стандартите на властта – 13 стаи, от които 6 стаи с джакузи, 6 стаи с душ кабини и 2 апартамента с джакузи и парна баня. Отделно има един апартамент с джакузи. Резиденцията разполага с общо пет зали за общо 60 човека дневен бар, сауна и фитнес. Принципал е Министерството на земеделието – т.е., на разпореждане на поредната пионка на Борисов – Десислава Танева, показа проверката на Narod.bg.

  • 001 Anonimen 04.06.2020 16:51

    За мен всичко това се прави нарочно и всичко е предварително замислено. Елементарен пиар, за да излезе МухоБойко МутроБорисов добрият цар, а те - лошите боляри !!! СпасителЯТ отново е тук за да раздаде справедливост!!! Слава Герберистану, героям слава !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...