Свързани новини

04.06.2020 13:06

Регулаторът даде заден за парното

Видян 1386 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Заявявам категорично, че цената на парното за предстоящия есенно-зимен отоплителен сезон средно за страната ще бъде с 14 % по-ниска от цената, която беше за миналия зимен период”, заяви шефът на КЕВР доц. Иван Иванов. По думите му намалението за столицата ще бъде 15 %. Само час преди това премиерът Бойко Борисов се закани да смени ръководството на регулатора, което всъщност той няма как да стори -парламентът избира "независимия" орган.


Напомняме, че само ден по-рано КЕВР обяви по-високи цени на парното от 1 юли. Най-голямо увеличение се планираше  за София с 22% и от 15 до 18% за Бургас, Враца и Разград.


"Объркването настъпи, тъй като беше сравнена месечната цена за май с прогнозната годишна цена за топлинна енергия, която трябва да бъде валидна от 1 юли 2020 до юни 2021 г. По този начин беше направено внушение у хората, че те ще заплащат за парно с 22% повече”, заяви Иванов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 КЕВР е бронираната жилетка на Борисов 04.06.2020 13:21

    Цената на газта влияе пряко върху цените на много сфери в икономиката. Така наречената КЕВР /комисия за енергийно и водно регулиране/ е на практика бронираната жилетка на министър-председателя. Защо? Всяко решение на колективен орган не подлежи на санкция, особено наказателна. Тази комисия е прикрите на решенията взети всъщност от премиера, но обявени от няколко чиновника на държавна хранилка. Ако забелязвате имаме трайно установена национална политика да се създават напълно безсмислени постоянни и временни комисии и това не е никак случайно. Произвеждат решения на колективен орган = пълна безотговорност. И никак не е случаен фактът, че органа който ще бори корупцията в България е също "комисия". Празна дума! Комисиите от всякакъв вид имат качествата на захарен памук - произвеждат нещо, но не отговарят за нищо! Държавни хрантутници, които замазват с експертен хоросан политическите решения на изявени престъпници интегрирани в политиката. Та това напълно измислено нещо КЕВР, управлявано от пет дебила, произведе престъпно решение за увеличаване на цената на газта!? При безспорен факт на намаляване на цената от руска страна с 50%. Как ви се струва това? И какви са тези самозвани и набедени "експерти", които просто поставят 50% от намалената цена в джоба на самият пладнешки хайдутин ББ. Оттам по различни "проекти" и право в офшорните им сметки. Това е тяхното всичко! А цените на останали стоки и услуги заминават до тавана, че и над него. Схващате ли? Ограбват ни посред бял ден и 7 милиона човек мълчат като риби. Плащат на престъпниците и мълчат! Това поведение е недопустимо. Престъпници, които отдавна трябваше да са в затвора с доживотни присъди се изживяват като политици и вдигат цените на всичко, при очевидни факти и предпоставки за намаляване. Това тяхно престъпно поведение се подкрепя пряко от ЕС и престъпната партийна коалиция в парламента /знаете кои са/, но се въвежда от премиера. КЕВР са обикновен политически памперс! Вижте американците! Ама добе ги вижте. Вижте Париж и Лондон. Хвърлете емоциите си в коша за смет. Защото утре, за всички тези стачкуващи и непримирими милиони хора, нещата ще се оправят някак, а нас ще ни забият под земята без да им мигне окото. Правят го всеки ден. Защото спим дълбок зимен сън! И блеем като овце! Ограбват ни. Управлява мафия.

  • 001 Anonimen 04.06.2020 13:20

    Цензура, сър! Госпожа В. забрани коментарите в сайта си epicenter.bg, кой обслужва Петата колона и Суджукорастията.

RSS

Най-нови

Земетресение близо до Девин

Земетресение край Девин

Земетресение разлюля района близо до ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

козирог

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на вашите хоризонти

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на