Свързани новини

04.06.2020 12:02

Сменяме КЕВР: Борисов

Видян 1898 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) прави глупости през седмица-две”, заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Габрово, където  откри завършения обход на града. Коментарът му е във връзка с разчетите на държавния регулатор, според които топлинната енергия ще отново поскъпне от 1 юли. „И без това им е изтекъл мандатът, ще обсъдя с колеги смяна”, подчерта той относно”, закани се той.
„Не с 4, с 42% свалихме цената и съответно очакваме да има резултат”, отсече Борисов, който напомни, че стойността на природния газ е намалена  след преговори с Газпром.  Той недоумява защо при това положение КЕВР се готвят да вдигнат с 20% тарифата на топлофикациите.
„КЕВР или ще влязат в час и ще говорят това, което реално имат, а не да ми правят прогнози и след няколко дни да ги опровергават”, призова премиерът.
Припомняме, че регулаторът трябва да обсъди увеличение на цената на топлото за София с 22%, с 15 до 18 на сто за Бургас, Враца и Разград.


 


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 04.06.2020 14:02

    И във ФРОГ изчезнаха коментарите срещу суджукорастите.

  • 004 Аналогия? 04.06.2020 14:00

    Иван Иванов от КЕВР като афроамериканеца Джордж Флойд от град Минеаполис, щата Минесота, САЩ?

  • 003 КЕВР е бронираната жилетка на Мутрьо ПРЪСТОВЕТЕ 04.06.2020 13:22

    Цената на газта влияе пряко върху цените на много сфери в икономиката. Така наречената КЕВР /комисия за енергийно и водно регулиране/ е на практика бронираната жилетка на министър-председателя. Защо? Всяко решение на колективен орган не подлежи на санкция, особено наказателна. Тази комисия е прикрите на решенията взети всъщност от премиера, но обявени от няколко чиновника на държавна хранилка. Ако забелязвате имаме трайно установена национална политика да се създават напълно безсмислени постоянни и временни комисии и това не е никак случайно. Произвеждат решения на колективен орган = пълна безотговорност. И никак не е случаен фактът, че органа който ще бори корупцията в България е също "комисия". Празна дума! Комисиите от всякакъв вид имат качествата на захарен памук - произвеждат нещо, но не отговарят за нищо! Държавни хрантутници, които замазват с експертен хоросан политическите решения на изявени престъпници интегрирани в политиката. Та това напълно измислено нещо КЕВР, управлявано от пет дебила, произведе престъпно решение за увеличаване на цената на газта!? При безспорен факт на намаляване на цената от руска страна с 50%. Как ви се струва това? И какви са тези самозвани и набедени "експерти", които просто поставят 50% от намалената цена в джоба на самият пладнешки хайдутин ББ. Оттам по различни "проекти" и право в офшорните им сметки. Това е тяхното всичко! А цените на останали стоки и услуги заминават до тавана, че и над него. Схващате ли? Ограбват ни посред бял ден и 7 милиона човек мълчат като риби. Плащат на престъпниците и мълчат! Това поведение е недопустимо. Престъпници, които отдавна трябваше да са в затвора с доживотни присъди се изживяват като политици и вдигат цените на всичко, при очевидни факти и предпоставки за намаляване. Това тяхно престъпно поведение се подкрепя пряко от ЕС и престъпната партийна коалиция в парламента /знаете кои са/, но се въвежда от премиера. КЕВР са обикновен политически памперс! Вижте американците! Ама добе ги вижте. Вижте Париж и Лондон. Хвърлете емоциите си в коша за смет. Защото утре, за всички тези стачкуващи и непримирими милиони хора, нещата ще се оправят някак, а нас ще ни забият под земята без да им мигне окото. Правят го всеки ден. Защото спим дълбок зимен сън! И блеем като овце! Ограбват ни. Управлява мафия.

  • 002 Цензура, сър! 04.06.2020 13:18

    Цензура, сър! Госпожа В. забрани коментарите в сайта си epicenter.bg, кой обслужва Петата колона и Суджукорастията.

  • 001 Anonimen 04.06.2020 12:45

    Ами нали точно Борисов си определи комисията, за да го обслужва и тези глупости ги правят през целия си мандат. Никой нормален не може да си обясни защо нещото Иванов е шеф на КЕВР, или по-точно много добре си обяснява,за това и получават огромни заплати и не само. Изпълниха си задачите и като им изтече мандата прозрял, че правили глупости и щял да ги маха.....някой няма ли да си прибере вересиите?!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

близнаци