Свързани новини

04.06.2020 09:29

Това което направихме, никой друг в света не го е направил: Борисов

Видян 2696 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Националният оперативен щаб (НОЩ) за борба с коронавируса дава редовния си седмичен брифинг в Министерски съвет. Днес правим 100 дни, откакто издадох заповедта на оперативния щаб. Пак ще благодаря на всички българи за дисциплината, на всички лекари, социални работници, полицаи, на щаба. Да не пропусна някого - благодаря на всички българи. Това заяви на брифинг премиерът Бойко Борисов.

"Днес стават 100 дни, откакто издадох заповедта за откриването на Национален оперативен щаб и въвеждане на извънредното положение. Фактите, когато говорят, са безспорни – ние се справихме прекрасно в една много тежка зараза и пандемия. Надяваме се да няма втори и трети вълни, надяваме се и всичко това да утихне.

Успяхме да се справим, да тренираме болниците.

Това, което направихме, беше чудо!

Това заяви премиерът Бойко Борисов на брифинга на Националния щаб за борба с коронавируса. Той обяви, че приключват брифингите на този щаб, който обаче продължава да работи до 31 декември тази година. Данните за разпространението на заразата ще излизат всеки ден на сайта на НОЩ.

"Някакси това непрекъснато включване на Щаба създава безпокойство, вирусът не е приключил, но ние чисто психологически искаме да се върнем към нормалния начин на живота", мотива министър-председателят решението си.

За Борисов, това което "направихме", никой друг в света не го е направил. "Снощи доц. Мангъров ми каза - когато има победа, победителите са много". "Дано нямаме повод наново да възстановим Щаба", добави Борисов.

Премиерът благодари на всички медици и дисциплинирани хора.

Премиерът уточни, че НОЩ не се разформирова и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Българин далече от България 04.06.2020 13:30

    Никой по света не е просил да се събират дарения за обдишващи апарати, никой по не е купувал с държавни пари негодни такива на няколко кратно кратно завишени цени, никой по света не купувал не медицински маски за да ги предостави на лекуващите лекари и сестри.... Никой по света не остави Народа с "0" лева безвъзмездно подпомагане. Никъде по света не се намери нагъл коремен хирург да се се вживява в ролята на епидемиолог, никой по света не плашеше хората с яко измиране. Никой по света не беше освободил частните болници от участие в потушаването на КОВИД 19, никой по света, не заряза хронично и раково болни ...

  • 001 Anonimen 04.06.2020 10:56

    Няма и как да го направят защото са грамотни и отговорни към сънародниците си. Колкото и да се самохвалят управляващите, фактът че сме на дъното и ставаме все по-зле и все по-малко е достатъчно красноречив. Защо и къде отидоха стотиците милиарди от фондове и програми, че сме на този хал?!

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

водолей