Свързани новини

01.06.2020 10:00

Цветанов е обиден: Борисов

Видян 1625 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Цветан Цветанов най-вероятно ще си направи свой политически проект, защото и той е обиден", заяви пред журналисти премиерът Бойко Борисов, докато инспектираше строежа на зала Арена Бургас. „Тoй тoвa гo мoжe, пoжeлaвaм му уcпeх. И ниe cъжaлявaмe, чe гo oтcтрaнихмe", подчерта Борисов във връзка с решението на прокуратурата да не разследва бившия вътрешен министър за скандала Апартаментгейт.


Борисов  обаче настоя, че когато е било взето решението, то е било правилно, тъй като, в ГЕРБ "няма милост за никого", когато се появят съмнения за извършено престъпление. Напомняме обаче, че казусът с апартамента на В. Горанов е в спецпрокуратурата, но той още е министър.


По същата причина премиерът заяви, че е решен да смени и зам.-екоминистъра Красимир Живков, който в момента се намира в ареста. Борисов очаква още в понеделник от 8 часа предложение от министъра на околната среда и водите Емил Димитров-Ревизоро за нов заместник. „Никой не е могъл и да очаква да бъде предупреден за това, което се прави в момента”, коментира премиерът по повод разследването на прокуратурата по аферата с боклука.


На въпрос за списъка, разпространен от прокуратурата като доказателство от обиска на Бобокови Борисов каза: "Не знам от какво се вълнуват хората, аз се вълнувам да им направят пътищата. Въобще не искам да коментирам, всеки бизнесмен може да си напише един списък и да си го сложи в касата."



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 01.06.2020 10:31

    Така както всички богопомазани се правят на обидени, така си надиплиха милиончетата и луксозните имоти, без никаква санкция от държавните институции, а окрадения народец си остана само с обидата, мизерията и оцеляването

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец