Свързани новини

30.05.2020 17:25

Осъдиха сериен крадец на шоколадови бонбони във Варна

Видян 1843 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Районният съд във Варна осъди 34-годишeн мъж за поредица кражби на шоколадови бонбони.


На подсъдимия бе наложено наказание пробация за срок от 6 месеца, при двете задължителни мерки - срещи с пробационен служител и регистрация по настоящ адрес с периодичност 2 пъти седмично.


Самата кражба е осъществена в условия на продължавано престъпление, с три отделни деяния, извършени през непродължителен период от време – от 19 май до 17 юни 2019 година.


На три пъти през горепосочения период от един и същ магазин във Варна подсъдимият отнемал кутии от различен асортимент на шоколадови бонбони Мерси, които скривал под дрехите си и минавал през касовата зона. На касата подсъдимият преминавал, като заплащал дребна покупка на незначителна стойност или изобщо нищо не купувал. След поредното отнемане на стока и след частична ревизия, с преглед на записите от видеоохранителните камери в търговския обект, били установени трите идентични случая на кражби от страна на подсъдимия.


Общата стойност на откраднатото е за близо 200 лева, което вероятно е тройният размер на свитото.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 01.06.2020 02:36

    Напълно подържам идеята на коментатор №2 за наказанията срещу посегателства на най-благото на населението,на шоколада.Освен това наказанията,макар и да изглеждат само на пръв поглед доста строги,имат и много добри,а защо не и полезни странични ефекти.Примерно ще предпазват евентуалните крадци на шоколадени изделия ( и на локум разбира се) от опасноста да пострадат от диабет.Ще спасят излежаващите присъди от тотално промиване на и без това закърнялите им мозъци от гледане на бТВ,нова ТВ и великолепната, тотално свободна и независима БНТ!И други такива ползи.

  • 002 Anonimen 01.06.2020 02:26

    И при локума имаме такива дръзки посегателства ! Предлагам при първа кутия откраднати шоколадови бонбони или локум,като за начало само едни поощрителни 5 години строг тъмничен и проебация от 10 години.При втора кражба на бинбони или локум дасе вътворяват по 10 години зандан,а при трета задигната кутия с шоколадови бонбони,което ще се инкасира вече като за пронансиран,закостенел и неподлежащ на превъзпитание бонбонен криминал,да се налага и доживотна присъда !

  • 001 Тихомир Томов 30.05.2020 21:57

    Шоколадовия гигант е трябвало да му помогне с безплатна доставка за годината ............

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог

Преди обяд ще сте още под въздействието на вчерашни впечатления

Преди обяд ще сте още под въздействието на вчерашни