Свързани новини

29.05.2020 14:34

Прокуратурата иззе компютъра на екоминистъра

Видян 2136 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Прокуратурата е иззела компютъра на екоминистъра Емил Димитров-Ревизоро. Това стана ясно по време на негов брифинг в парламента. Повод е разследването, свързано с ареста на зам.-министъра Красимир Живков, предаде flagman.bg.


"Оказали сме съдействие, дали сме компютри. Ето и аз съм на нов компютър. И моят компютър го няма. Не че на него има нещо, но всичко, което трябва, сме дали. Всичко, абсолютно! Казали сме на системните администратори "каквото ви поискат, записвате, правите, давате". Документи днеска... даже сега трябва да бързам, да ги заверя, да ги изпратиме по надлежния ред на разследващите органи. Документи с кашони вървят. Снимат се, преснимат се, отиват", коментира министър Димитров.


След въпрос на Флагман - наистина ли му е иззет компютърът от прокуратурата, Ревизоро отговори: „Винаги при такива акции се изземват всички масиви, за да може да се сверят, да се видят данните. На всички се взима компютърът. И когато на Нено Димов е взет, пак са взети всички компютри, сега пак се взимат всички компютри. И затова ви казвам, че атмосферата не е добра.“


На питане дали в цялото министерство няма компютри в момента, Емил Димитров отговори: „Цялото министерство седят в коридора и чакат да ги арестуват. Ти им казваш „отивайте да работите“, те викат „няма да подписвам“. Ако мислите, че е много приятно, изобщо не е приятно. Елате, разходете си, ще ви оставя насаме да си говорите с тях.“



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 29.05.2020 16:58

    Има нещо гнило в Министерството на ОХОЛНАТА среда!!! Къща в Ботевград имение в Правец и няколко апартамента в София. Ебати крадците сигурно ги е купил с една заплата даже и министерска. Докoга гилотините ни ще ръждясват, когато има толкова много кандидати за употребата им ?!!!!

  • 002 Петров 29.05.2020 16:03

    Ми Емчо,що не вземеш да ги запишеш на борсата,та да видят как се живее с тия големи пари от борсата. БЪРЗО,БЪРЗО ЩЕ ВЗЕМАТ ДА ПОДПИСВАТ,РАЗПИСВАТ,ПА И ДРУГИ РАБОТИ ДА ПРАВЯТ!!!! ЕЕЕЕЕ ГОЛЕМИ АРТИСТИ СТЕ!!!

  • 001 Тихомир Томов 29.05.2020 16:01

    Освен порно от Перник , друго няма да намерят в него ..................

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец

Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата

Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата, за да не се