Свързани новини

26.05.2020 18:25

Маргините пръкръстиха Ветков хотел

Видян 8578 пъти | Коментари 6
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
 Единият от хотелите, които лидерите от някогашния СИК Маргините взеха от Ветко Арабаджиев през банката на Цветелина Бориславова е с ново име. Вместо Виктория Палас, той вече е Империал Палас. Цената на придобиване бе обянена като 14 млн.евро. На първа линия в Слънчев бряг, той е близо до перлата в короната на ексСИК Хелена Ризорт в северната част на комплекса. От 1 юни там отварят едва 10% от хотелите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 27.05.2020 11:42

    Алчните ни властимащи забравят, че всички са смъртни. Но да помнят, че с тези престъпления и грехове спрямо собствения си народ най-вероятно в следващия си живот ще копаят в някоя мина за диаманти в Африка и камшика ще плющи по гърбовете им безмилостно и яко, така както техния камшик плющи по гърбовете на народа

  • 005 Цигански напеви 27.05.2020 08:04

    Полуграмотните "генерали", излезли от катуните и землянките, гЪз дават но власт не дават.

  • 004 Anonimen 27.05.2020 07:57

    Опитвате се да ме настроите срещу Премиер Министър Председателя,но не успешно.Той няма нищо общо с тази сделка.Много ми е интересно високо качествената дрога от космоса ли дойде в Студентски град?

  • 003 Anonimen 27.05.2020 07:00

    Какъв сладък живот...да те изберат генералите и да ти кажат : " От утре те назначавам за милионер " и ти дават няколко милиона крадени , извинете присвоени народни пари ... и ти казват още : " Ти вече ще живееш в земният рай наричан България и задачата ти е да запазиш во-веки-веков властта на Столетницата ... и още : " Популизъм е лоша дума - бъди коравосърдечен и лош с народа , важното е икономическата власт да се запази " ... и ставаш собственик на банки , мини , гори , сгради , и строиш хотели ... а народът гледа ли гледа как старите комунисти и комсомолци за няколко години се превърхаха в народни мъчители и изедници ... Вяртърът на ПРОМЯНАТА дойде от Москва

  • 002 Anonimen 26.05.2020 23:56

    Ей тая проклета вовеки лакомия за тия трижди проклети милиони и милиарди ще довърши хубавата България.Не накрадоха се ,не наядоха,бреййй ,каква е тая Дзерска алчност,какво е това чудо???

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали