Свързани новини

26.05.2020 09:25

17 от 132 плажа с обещаните "безплатни и на още по-символични цени": Ангелкова

Видян 1739 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


17 плажа по Черноморието ще бъдат с безплатни чадъри и шезлонги, обяви министърът на туризма Николина Ангелкова в Слънчев бряг, предаде БГНЕС. Днес в предаването Тази сутрин по бТВ Ангелкова промени бройката на 23 плажа, които ще предлагат чадъри и шезлонги на нулеви цени.

“Вече имаме пълна готовност по отношение на цените, които са предложили концесионерите и наемателите. От 132 плажа, които са сключили договори за наем и концесия, 17 ще бъдат с нулеви цени. Останалите варират от 1 лев до 5 лева“, поясни Ангелкова.

С нулеви цени ще са плажовете „Каваци-Юг“ и „Каваци-Север“, „Елените“, ММЦ Приморско, Царево-Централен, Ахелой, Обзор-Юг, изброи Ангелкова.

В Златни пясъци, например, цените ще са от 2 лева. В Слънчев бряг навсякъде цените ще бъдат от 4 лева. В Албена цените ще са от 1 лев.

До 30 май министърът ще изпрати уведомление до концесионерите, на базата на техните предложения, за реципрочното намаление на таксите им.

Ангелкова изрази надежда, че намалените цени ще привлекат интереса на българските туристи, а също и на чуждестранните.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 26.05.2020 17:51

    тая баба Яга само харчи,пилее парите за бедняците и с чадърите се провали ,но и с всичките й нищо не казващи приказки,само се пъчи с големия нос.....

  • 001 ГЕРБ (Гробище „Елате в Рая на Борисов!”) 26.05.2020 11:30

    Както обикновено всичко е "Пунта Мара" в кочината Булгаристан, та и с акцията безплатен чадър и шезлонг !!! Само 17 от общо 132 плажа ще са с безплатни чадъри и шезлонги, почти 13% !!! Защото алчността на туристическите бизнесмени у нас е безкрайна!!!! Специален поздрав за кобилата Ангелкова!!! Докато не станат държавни и задължителни, няма как да стъпваме по бетон, говна за топла бира и студени кебапчета, мутри, намусени сервитьорки, мръсни плажове, завишени цени и лайна в изобилие във водата – мерси !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

лъв