Свързани новини

17.04.2009 11:30

Майката на Стоян Балтов знае как са убили сина й

Видян 3153 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Всички шестима младежи и момичето, участвали или били свидетели на побоя над сливенския студент Стоян Балтов, при който той почина да бъдат подведени под отговорност са поискали родителите на Стоян!" Това съобщи майката Зарка Димова.


"Вече всичко ми е ясно, знам как е станало, знам кои са участвали - проплака Зарка при представянето на кампанията "Докато дойде утрото". Родителите на убитото момче на 16 и 17 март 2009 г. са се запознали с материалите за убийството, след което са изпратили жалба до Софийска Градска, Апелативна и Върховна касационна прокуратури, до Главния прокурор, до министъра на правосъдието и до Президента на Република България за това, че към четиримата от участниците в побоя не е повдигнато никакво обвинение. «Разбрахме, че е повдигнато обвинение за умишлено убийство по чл. 116 от НК на Вили Георгиев и Александър Данаилов. От показанията на участниците в убийството ни стана ясно, че почти всички лица са нанасяли удари навсякъде по тялото на сина ни. С участието си са допринесли за убийството му и избягали от мястото на престъплението. Срещу тях не е повдигнато никакво обвинение. Направи ни впечатление заканата на един от участниците пред дискотеката: "Тази вечер трябва да убия някого" и пред Пирогов: "Видя ли как му скочих на тоя?" – пише в жалбата. Чакаме всички участници в убийството да си получат заслуженото наказание! – настояват родителите и братът на Стоян Балтов. Жалбата е подадена на 23 март, а на 27 март 2009 г. делото срещу двамата убийци е внесено в Софийска градска прокуратура, като останалите четирима ще бъдат само свидетели.


Информацията е на Дарик радио, цитирани от БГНЕС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,