Свързани новини

22.05.2020 11:30

Кандидат за стола на Горанов е и Караниколов

Видян 7014 пъти | Коментари 6
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако бившият вицепремиер Симеон Дянков не приеме да наследи Владислав Горанов като финансов министър, кандидат за поста бил и Емил Караниколов, научи 19 минути от свои източници. Информацията беше потвърдена и от осведомени по коридорите на властта. Икономическият министър принадлежи към същия кръг като Горанов. Бедата е, че макар и в Икономическия институт, той е завършил право, при това за сензационните 2 години, което е световен феномен. Промяната най-вероятно ще настъпи съвсем скоро, възможно е да стане още идната седмица, предполагат запознатите с актуалните течения във властта. Напомняме, че освен обект на разкрития през последните дни, Владислав Горанов е клиент и на Специализираната прокуратура. До нея стигна разследването, прехвърлено от КПКОНПИ и редовната прокуратура, което според юристи е неприятно за все още министъра. Става дума за казуса по дадения му за безвъзмездно ползване в продължение на 8 години суперлуксозен апартамент и гараж от 181 кв.м. в шикозен комплекс в елитния квартал Изток от семейство, чийто син Горанов е назначил в подопечното му ведомство. Спестените/укритите наеми се измерват в стотици хиляди лева, а дължимият от тях данък към държавата е в размер на десетки хиляди лева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 25.05.2020 09:57

    Няма ли в тази държава честни, грамотни и компетентни хора та непрекъснато доказани престъпници се местят като пионки от един на друг министерски стол?! Колко още трябва да затънем в тинята, че отговорните служби да се захванат истински за съществената работа, а не да показват, че са същите като тях?!

  • 005 Anonimen 25.05.2020 07:17

    Дянков да се върне да спасява разнебитенета джипка на "великия вожд, учител и кормчия" БОКо?! Освен ако не са му наредили и яко заплатили в предплата от Световната Банка?! С обещания, че когато му дойде времето, ще го евакуират със самолетите за персонала на амер. служби в Б-ия - както евакуираха с хеликоптери от покрива на амер. посолство в Сайгон американсклите служители и агенти!

  • 004 Anonimen 23.05.2020 11:03

    На този дребосък с голяма уста, поставена пионка, каква му е дипломата и къде я е взел?! До сега видяхме, че от позицията си на висш държавен чиновник успешно опрасква възлови държавни предприятия в интерес на частни бизнеси, което си е чисто престъпление

  • 003 Anonimen 22.05.2020 22:02

    И до сега не е потърсена отговорност от Дянков ... Няма друг, който да му потърси отговорност освен ние, плебса. И КВО чакаме?

  • 002 Anonimen 22.05.2020 15:47

    Тоз Кара, с нежен поглед на хлебарка, е подходящ за любовница на бай Ставри.

  • 001 Anonimen 22.05.2020 15:02

    И до сега не е потърсена отговорност от Дянков за отклонените и неясно за какво похарчени над 1 млрд.лв. от здравни вноски! И дянков и Караниколов са крайно неподходящи за финансов министър.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?