Свързани новини

19.05.2020 11:25

Ако аз управлявах България, нямаше да се краде: Радев

Видян 2484 пъти | Коментари 7
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Ако аз управлявах България, нямаше да се краде. Откакто ни управлява господин Борисов смъртността расте, а България се стопи с 600 000 души.”


Това заяви президентът Румен Радев в Елин Пелин, предава БГНЕС.


“Недостойно е да се присвояват достиженията на българските медици. При толкова много социолози, политолози, журналисти, наети да възпяват министър-председателя, не виждам смисъл сам да се хвали”, коментира държавният глава.


“Както виждате, днес българите протестират, отстоявайки своите права със законни средства и органите на реда трябва да уважават тези права. Недопустимо е да се събират лични данни на протестиращи граждани”, отбеляза още Румен Радев в своя коментар по актуалните политически теми.


Държавният глава припомни, че отдавна е снел доверието си от кабинета.


“От години апелирам да се пресекат корупционните схеми, които днес неудържимо изплуват на повърхността.”, заяви той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 Anonimen 20.05.2020 06:16

    Ако всичко което е откраднато през последните 33 години е останало в българските власт имащи , то големите западни богаташи ще са бледа сянка пред българските така наричани " олигарси " , или едрата червена буржоазия , както народът ги нарича .

  • 006 до 1 19.05.2020 23:19

    Симпатяго, защо си мислиш, че сега не сме във фалит?!

  • 005 Елена Гунчева 19.05.2020 19:49

    Президентът Радев днес ясно заяви, че ако той управляваше, нямаше да допусне да се краде. Защото тридесет години, а особено последните единадесет, кражбата е основната професия на управляващите политици. Президентът посочи, че само по време на управлението на Борисов, България е намаляла с 600 000 българи. И това е естествено, защото мястото на катастрофата обикновено не е привлекателно за нормалните хора, които искат да живеят в нормална държава, в която държавата се грижи за сигурността, законността и гражданите си, а не за мафията си. И отново днес, за пореден път, си задаваме въпроса какви хора трябва да ни управляват. Както съм казвала преди, а и сега, от хората, които са в управлението, зависи състоянието на държавата, законността и правовия ред. Защото почтен човек и с лоши закони ще прави добро и обратното – крадецът и с перфектните закони ще продължава да краде. Затова и моралът и почтеността са основно изискване в политиката. Борисов е изкарал малкия си трудов стаж като охранител, а след това секретар в МВР и политическите постове след това. Той е свикнал с насилието, с това да се плаща, за да защитава, с това да си затваря очите какви зулуми правят приятелите му и да се смята за недосегаем. Няма читав човек в обкръжението му, всички са нагли, алчни и безскрупулни, като открито показват презрението към народа си. Президентът Радев е лъч светлина в тъмнината на блатото, в което се намираме в момента. Без да има подкрепа на институционално ниво, нито пък на партии и организации, той не се страхува да казва истината и да критикува управляващите. Ненапразно Бойко Борисов го приема за най-големия враг. Хората на властови позиции най-добре се забелязват. Там се вижда кой какъв е. Както се казва – дай на човека власт и го виж какъв е. Борисов получи абсолютната власт и се доказа какъв е. Яко корумпе, комплексиран цървул и отявлен некадърник по отношение на задълженията си. Който освен това не се свени да обижда грубо сънародниците си, от чиито данъци получава заплатата си, че и ги краде на всичкото отгоре. Президентът Радев пък показа достойнство, авторитет и най-вече – воля да защитава народа си, включително и от управляващите. При всяко негово изказване се вижда болката му от състоянието на хората, постоянно призовава правителството да обърне внимание на бедните, на онеправданите, на образованието, на здравеопазването. Управляващите обаче са глухи за посланията му. Но ние ги чуваме! И идва време разделно. На тези, които обичат България и крадците, ограбващи България! И лидерът на народа, на тези, които обичаме България, е ясен. Да подкрепим Президента Радев, за да няма повече крадци сред управляващите!

  • 004 Непротивобайхуйствателствайте 19.05.2020 19:41

    Момичета и момчета от форума на 19 минути, непротивобайХУЙствателствайте! Форумците от ФРОГ.бг пишеха дружно срещу Симитлийската снаха и ... Мутрата ликвидира форума: "Публикуването на нови коментари е временно изключено!"

  • 003 Анонимчо 19.05.2020 19:35

    Анонимчо, много кабеларки си гледал напоследък. Третата Българска държава е преживяла 2 (две) национални катастрофи, но никога не е фалирала. А през 1987 г. по данни на ООН е 27-ма държава в света. Сега сме на 70 място.

RSS

Най-нови

Кирил Десподов

Кирил Десподов отново е Футболист №1 на България

За четвърти път Кирил Десподов стана ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

везни