Свързани новини

17.05.2020 16:05

Ето го немонтирания разговор между Ген. Мутафчийски и Бенатова

Видян 3306 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Целият и немонтиран разговор от интервюто на Миролюба Бенатова с ген. Венцислав Мутафчийски беше качен днес в мрежата от предаването "Алтернативата", което се излъчва по ТВ1. 


Разговорът, който предизвика брожения в социалните мрежи, беше излъчен миналия четвъртък. Видеото стана изключително популярно, заради изнервеността на ген. Мутафчийски, който обясни, че очаква "да измрат много хора, яко хора да измрат", а малко след това прекъсна разговора и си тръгна.


Коментиращите се разделиха на два лагера, като всеки защитваше различна теза - едните, че журналистката била прекалено агресивна и нарочно изнервяла началника на оперативния щаб, а другите - че генералът е прекалено арогантен, не е могъл да отговори на правилно поставените въпроси и накрая нелогично си е тръгнал, предаде Клуб Z.


Заради поляризираните емоции екипът  на предаването е решил да публикувала т.нар. "суров материал", от който всеки може сам да си направи изводите. Редактираната верси е дълга малко под 30 минути, докато "суровата" - малко под час и тридесет минути.


Немонтираната версия:Виж тук!


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 17.05.2020 21:43

    slavabg на 17.05.2020 в 21:40 Президентът на Мадагаскар твърди, че СЗО им е предложила 20 милиона долара подкуп да замърсят лекарството Covid-19, което произвеждат в страната! COVID Organics, напитка, произведена от Artemisia, растение с доказан успех в лечението на малария и други местни растения, може да излекува болните от коронавирус в рамките на десет дни, според президента Андри Райолина. Райоелина каза, че Мадагаскар вече е напуснал СЗО и призова други африкански държави да направят същото! https://www.youtube.com/watch?v=Qp7KB-rY1Aw&feature=youtu.be Та, тепърва предстои ПИКът за престъпната СЗО

  • 002 Anonimen 17.05.2020 21:18

    За най-честния източник на информация за КОВИД-19 се счита швейцарския проект «Swiss propaganda research» Езици: CZ, DE, EN, ES, FI, FR, GR, HBS, HE, HU, IT, JP, KO, NL, NO, PL, PT, RO, RU, SE, SI, SK, TR https://swprs.org/%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%b4-19/

  • 001 Anonimen 17.05.2020 18:28

    Така е - Муфтата знае какво е чест. Чест е да кажат публично пред теб, че са те издигнали от дупнишко магаре до сегашния пост и ти да се усмихваш блажено, слушайки. Чест е да стърчиш от ципа на шефа. За него това ще е честта, видя се.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

риби