Свързани новини

15.05.2020 15:49

Чужденка нахлу с кола през ГКПП Гюешево

Видян 1257 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

39-годишна чужда гражданка е задържана за незаконно преминаване на границата на страната и неподчинение на полицейски разпореждания. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Днес в 11.11 ч. на ГКПП "Гюешево" пристига лек автомобил марка „Ситроен“, със швейцарска регистрация. 39-годишната водачка на автомобила спира пред бариерата, без да загаси двигателя. Началникът на смяната прави опит да извърши гранична проверка, но водачката потегля рязко, поврежда бариерата с автомобила и се насочва към вътрешността на страната, без да спре на подадените сигнали и от другите гранични полицаи на трасето. Не е спряла и при подаден сигнал от граничен патрул в с. Гърляно.

Униформените подали сигнал към колегите си в областната дирекция в Кюстендил, но при влизане в града, жената отново не се подчинила на полицейски сигнал за спиране и се ударила в служебен автомобил на РУ Кюстендил. Спряна е след минути преследване и след удар в друг служебен автомобил.

Установено е, че водачката на автомобила е гражданка на Република Северна Македония и Швейцария. Във видимо неадекватно състояние е закарана в Центъра за спешна помощ за преглед и изследвания. При инцидента няма пострадали. На жената е взета кръвна проба за анализ за употреба на алкохол и упойващи вещества. Работата по изясняване на всички обстоятелства около случая продължава в рамките на досъдебно производство под прякото наблюдение на прокурор от РП Кюстендил.


Снимка:  Дарик Нюз, архив



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни