Свързани новини

15.05.2020 14:06

Само 3 аутопсии С коронавирус: патолог №1

Видян 11883 пъти | Коментари 5
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Само 3 аутопсии при официално оповестените 100 смърти С коронавирус са направени в България. Само 3%. Защо ли? Може би, защото за починали заради черепно-мозъчни травми, заради побой, заради скоротечен рак, каквито случаи съвсем конкретно сме цитирали, а по някои и надлежно сме питали Пирогов, откъдето за учудване остават безмълвни. Данните са на патолог №1 у нас. Ето цялата история, описана от Слави Трифонов:

"Прочетох едно интервю на един български доктор. Но не какъв да е български доктор, а доктор Стоян Алексов. Този човек е председател на Българската асоциация по патология и като такъв участва в семинар на Европейската асоциация по патология.
Този уважаван специалист категорично заявява:
„Хората умират С коронавирус, а не ОТ коронавирус !“
Доктор Стоян Алексов цитира патолозите от Швейцария, Франция, Германия, Италия, Испания и твърди, че коронавирусът не е смъртоносен. И че няма човек, починал от коронавирус!
Председателят на българската асоциация по патология и патоанатомия, който сигурно разбира от тези неща, казва че, за да се твърди, че човек е починал от коронавирус, трябва да има установена възпалителна реакция, довела до смъртта, без да има други несъвместими с живота заболявания. Такива случаи няма. Казва го доктор Стоян Алексов.

Цитирам конкретните думи на доктор Стоян Алексов:
„Няма специфични патоморфологични белези на пораженията от коронавируса върху човешките тъкани. Няма никаква разлика на аутопсия между починал с коронавуирус и такъв починал от сезонна вирусна инфекция. Нямаме моноклонално антитяло, с което да маркираме и да различим картината от тази на други вирусни инфекции. За разлика от грипа, кoронавирусът не води до смърт.
Световната здравна организация сгреши, че обяви пандемия, защото


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 16.05.2020 11:43

    Д-р Стоян Алексов - ИСТИНАТА за к-вируса! https://www.youtube.com/watch?v=9MGNOvtafAs Д-р Стоян Алексов, Председател на българската асоциация по патология - НЯМА нито един, ПОЧИНАЛ от к-вирус - Основният извод на патолозите от Швейцария, Франция, Германия, Италия, Испания е, че к-вирусът НЕ Е смъртоносен - За разлика от грипа к-вирусът НЕ води до смърт - СЗО даде инструкция да не се правят аутопсии. Това поведение е престъпно

  • 004 Тихомир Томов 16.05.2020 00:46

    Света да внимава с болшевишкия вирус , който от 1917 г шества и е уморил около 100 милиона души !

  • 003 Anonimen 15.05.2020 17:58

    Браво ! На това мислещия човек може да повярва ,а не на небивалиците на Муфтаджийски. Това съвпада и с мнението на доц. Мангъров - достоен за уважение специалист.

  • 002 Anonimen 15.05.2020 17:17

    Цял свят стана заложник на "филантропа" Бил Гейтс и най-вече на тези, които му дърпат конците. След като пуснаха вируса сега пък ще ни спасяват с ваксина...мерси

  • 001 Anonimen 15.05.2020 15:54

    Тиквата тулуп, и неговите ибрикчии и глашатаи са за съд и затвор. И не само за ограничаване на правата на хората в България, а най-вече за НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО което осъществяват срещу пари и власт в замяна. В световен мащаб върви огромна и невиждана досега кампания за подчиняване на обикновения човек. СЗО е за закриване и много други също са за директен разстрел.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес ще имате доста неща за уреждане

Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд