Свързани новини

13.05.2020 15:29

Пратените в "престой" журналисти от Нова - освободени от работа

Видян 3493 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На няколко от знаковите лица на Нова телевизия, както и репортери, оператори и монтажисти, които бяха пратени в т.нар. престой заради коронавируса, е било съобщено в понеделник, че са освободени от работа, предаде Клуб Z.


В средата на април временно свалени от ефир бяха четирима души от екипа на съботно-неделния сутрешен блок начело с водещата Мира Иванова и журналистките Галя Щърбева и Мария Йотова, които имаха рубрики. Освободена бе и продуцентката на блока Станимира Иванова. Петият бе репортерът от новините Живко Константинов. В "престой" бяха и двама оператори и един монтажист. Всички те сега са освободени.


За раздялата с Нова потвърдиха пред Клуб Z част от самите журналисти, но без да дадат подробности. Някои - като Галя Щърбева и Живко Константинов, обявиха това и в социалните мрежи.


Пред Клуб Z от ръководството на медията коментираха тогава, че това е временна мярка по закона за извънредното положение, която в случая позволява "рокада" в екипите - работа с намален капацитет. "Престоят" от 15 дни е платен и е извън годишния платен отпуск. След изтичането на тези дни с журналистите ще се водят разговори, за да се прецени остават ли в медията и ако да - при какви условия, обясниха тогава оттам.


Клуб Z опита да се свърже сега с генералния директор "Информация" Ива Стоянова, но засега безуспешно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 13.08.2020 12:00

    Реалният собственик на фирматаза пипълметрия" Нилсен Адмосфер България" е Николай Андреев. Бившият автоджамбазин Генчев е само поставено лице и касичка за парите от рекламата.

  • 002 hans 13.08.2020 11:59

    През юни 2019г Андреев овладя за кратко "Нет инфо" и намаза ските на Христо Христов

  • 001 hristov 13.08.2020 11:58

    През май тази година изпратиха над 60 служители на Нова Телевизия в "престой" заради COVID 19. Впоследствие тихичко и без много излишен шум бяха освободени. Тръгнаха си знакови имена за българската журналистика, но това не впечатли никого. Раздялата на телевизията (близка до властта) с журналисти, като Миролюба Бенатова,Генка Шекерова и Галя Щърбева позволи да се даде поле за изява на войнстващото и алчно безхаберие на изпълнителният директор-Николай Андреев. И понеже той е добър ученик на Дидие Щосел, успя да забогатее неприлично за сметка на тружениците на перото, но и зад гърба на новите собственици-Все пак е Финансист :) Еднакво близък до новите собственици, но и до Прокопиев,Андреев пълзейки се превърна в силната фигура обезличавайки Ива Стоянова. А пък безхаберието на Кирил,Георги и Кремена му позволи да натрупа значително състояние, отклонявайки пари от реклами и изнудването на фирми. Да му е честита новата лятна къща в Созопол!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак