Свързани новини

13.05.2020 14:05

Министър Ангелкова с Долче за $1 145?

Видян 18467 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В елегантна бледорозова, 100% копринена риза с флорален принт на бели лилии и панделка за яка, но и с леко простеещо лого на Долче и Габана на гърдите се отличи министърът на туризма. Стойността само на ризката е 2000 лева или към 10 минимални пенсии, а заедно с полата, обувките и чантата на демонстриращата богатството си госпожа отива към 40. А това си е доста повече от новата увеличена министерска заплата - бруто 5500 лв., чисто не повече от 4500 лв. Облечена в италианско, Николина Ангелкова призова всички ни да подкрепим българския туризъм, като посетим нашето Черноморие това лято, в допълнение към съобщението, че хотелите и местата за настаняване в страната отварят. Едновременно с рутинните си задачи, министър Ангелкова отдаде и почит към италианската философия за сладкия живота La Dolce Vita - вероятно това е посланието, което се опитва да излъчи, коментира viewsofia.com.

Въпреки че по коприненото творение, с което е облечена госпожа министърката, няма явни белези за определена марка, Dolce & Gabbana почеркът е на практика необъркваем. Позачудихме се, е ли е възможно Ангелкова да изживява свой "Мелания Тръмп момент".

Проучването ни даде резултат и не след дълго вече разполагаме с емпирични доказателства за произхода на копринената дреха - моделът е от колекция Пролет/Лято 2019 на фешън дуото Доменико-Стефано, към момента е изчерпан във всички големи онлайн ритейлъри, но откриваме последна бройка, при това на 40-процентово намаление, ТУК. За протокола, цената на изкусната италианска риза е 1 145 долара (приблизително 2 064 лева), а с намалението - $ 687 или 1 238 лева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 14.05.2020 07:19

    Егати дивата, проста селянка!!! На прасе звънче..... Да гледа народа и да знае какви изроди си е избрал.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

дева

Днес може да се чувствате малко по-странно

Днес може да се чувствате малко по-странно и да ви се