Свързани новини

10.05.2020 15:05

Автопоход в Благоевград: Търпението свърши

Видян 2666 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Протестен автопоход под наслов "Търпението свърши! Да бъдем народ!" се проведе в Благоевград днес. Инициативата е гражданска и се организира в социалните мрежи.


Сред исканията на протестиращите са спешно намаляване на ДДС  върху храните, лекарствата и електроенергията, както и спешни мерки срещу растящата безработица.


Другият фактор, заради който излизаме в момента, това са мерките, които се предприемат от страна на правителството.  Хубаво, има някакъв вирус, има ограничения, налагат ни се, но мерките, които предприеха от самото правителството са неадекватни спрямо хората. Според мен е редно правителството да отпусне на всяко едно семейство, което е засегнато от вируса, от мерките, които са поставени, помощ”, каза Людмила Манова, един от организаторите, предаде БНР.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 10.05.2020 17:37

    Президентът на Танзания е истински политически мъж – взел проба от папая, дал и женско име и я изпратил за анализ – отговорът бил, че папаята е заразена с коронавирус. Изводът му е, че папаята, хлебното дърво (наречено Елизабет) и овцата трябва да бъдат изолирани?!? Чернокoжият мъж казва: „Нещо става?Something happens? Стейхоумовци и "диагностиката" на COVID-19. https://www.youtube.com/watch?v=0O17WECD6-4 Пламен Пасков Стейхоумовци и "диагностиката" на COVID-19 Със специалните поздрави от слънчева Танзания. Извънредно положение без извънредности, но със запазени "мерки".

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на